World of Warcraft krijgt achievements met nieuwe expansion

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment heeft op haar site bekend gemaakt dat de nieuwe expansion voor de alom geprezen MMORPG World of Warcraft, Wrath of the Lich King, de game voorziet van achievements. Hiermee bevestigt Blizzard geruchten die al een tijdje de ronde deden op het internet. Op de site van Blizzard werd onder andere het volgende gezegd:

  “Some achievements come with in-game rewards such as tabards, vanity pets, and titles. All of these rewards are purely cosmetic and just for fun, but you’ll certainly stand out when you proudly display them.”

Bij de release van Wrath of the Lich King zullen er meer dan 500 achievements beschikbaar worden gemaakt die in een apart schermpje, dat wordt toegevoegd aan de interface, te zien zijn. Die lijst zal echter makkelijk te uit te breiden zijn, aldus Blizzard. Verwacht in het vervolg met nieuwe patches dus niet alleen tweaks en bugfixes, maar ook nieuwe achievements. Voor meer informatie over de achievements bekijk je de officiële pagina die gewijd is aan dit onderwerp.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt in de loop van dit jaar voor de PC.

 1.   
  Gamer_addict's avatar

  OK, dit is wel nice. Eindelijk nog eens achievements,joepie 😛 😛

 2.   
  generalwarstar's avatar

  ik heb da spel niet maar tziet er toch leuk uit (en duur)

 3.   
  Daiben's avatar

  je kunt het ook gratis spele 8)

 4.   
  Ma-x-rinus's avatar

  Daiben schreef, "je kunt het ook gratis spele 8) "

  ja maar das een klein beetje illegaal 😆

 5.   
  MauriceV's avatar

  Best jammer is dat er ook achievements zijn voor lage lvl’s
  ik zach net een screen voor een lvl 10 achievement al die lvl 70 spelers kunnen die dan niet halen