Microsoft presenteert You’re in the Movies

Op de E3 heeft Microsoft een camera-based game onthuld, genaamd You’re in the Movies. De game zal daarvoor gebruik maken van de Live Vision Camera van de Xbox 360. You’re in the Movies zal voor een deel bestaan uit mini-games, die bestuurd worden door middel van bewegingen voor de camera.

Het andere deel van de game stelt spelers in staat om zelf footage op te nemen en hier kleine B-films van te maken. Deze gemaakte films kunnen vervolgens via Xbox Live uitgewisseld worden met zo’n beetje de hele wereld. Volgens de eerste reacties vanaf de E3 zijn de resultaten van het opnemen, knippen en plakken ronduit hilarisch, dus dat belooft veel goeds.

In You’re in the Movies krijg je een aantal mini-games voorgeschoteld die bestuurd worden door de Live Vision Camera. Naast de minigames is er ook een mogelijkheid om zelf footage op te nemen en die met behulp van de Xbox 360 te transformeren tot kleine films. De Live Vision Camera zal bij de game geleverd worden. De game wordt uitgegeven door Codemasters en ontwikkeld door Zoë Mode.

You’re in the Movies zal voor de kerst in de winkels liggen, exclusief voor de Xbox 360.

 1.   
  MauriceV's avatar

  you’re in the Movies zal voor een deel bestaan uit mini-games, die bestuurd worden door middel van bewegingen voor de camera.

  das gewoon na geaapt van de EYE TOY van sony. Maar het is toch wel een leuk idee van ms 😉

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zag er best geinig uit tijdens de presentatie maar wel meer voor gezinnen en casual gamers lijkt me.