Vernieuwde website Gears of War 2 toont cryptische releasedatum

Eind dit jaar verschijnt Gears of War 2, de veelbelovende shooter voor de Xbox 360. We gingen al enige tijd uit van een release op 17 november, maar het heeft er alle schijn van dat de game een week eerder in de winkels zal liggen.

Op de officiële website is namelijk recent een nieuwe splash-pagina online gegaan. De COG-tag op de pagina toont de cijfercombinatie 033-116-117-126-071. Opzich niets bijzonders, ware het niet dat dit in ASCII waarden vertaald kan worden tot ESC-N-O-V-9. Een ‘escape’ op 9 november dus.

We zullen ongetwijfeld volgende week uitsluitsel krijgen tijdens de E3, waar een uitgebreide presentatie van Gears of War 2 zal zijn. Toch lijkt het wel zeker dat we in elk geval een week eerder van de game kunnen genieten.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Wil je meer weten over Gears of War 2? Check dan snel onze preview!

Gears of War 2 komt wellicht op 9 november uit, exclusief voor de Xbox 360.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Elke week eerder is weer beter. Moet…spelen… 😆

 2.   
  RuftBanaan's avatar

  Dit was al te zien op de trailer een paar dagen terug achter Cliffy B stond 9 November 2008 😛

 3.   
  zultrax's avatar

  Wie heeft die code vertaald. 😮
  als ie een week eerder uitkomt heb ik hopelijk me loon dan al 😆

 4.   
  GraveDevil's avatar

  Wel heel erg vergezocht…

 5.   
  Creepy's avatar

  GraveDevil schreef, "Wel heel erg vergezocht…"

  Neehoor

 6.   
  delta62's avatar

  Een week eerder, is beter!