Vier nieuwe screenshots Brothers in Arms: Hell’s Highway

Brothers in Arms: Hell’s Highway zal over krap twee maandjes verschijnen en dan kunnen we eindelijk aan de slag tegen de Duitsers op Nederlandse bodem. Vandaag hebben we als voorbereiding weer een paar nieuwe screenshots.

Brothers in Arms: Hell’s Highway is de eerste Brothers in Arms-game voor de next-gen consoles. Samen met uiteraard oogstrelende graphics biedt de game ook vele nieuwe features die de nieuwe consoles mogelijk maken. Je zult ditmaal niet รฉรฉn, maar twee teams onder je hoede hebben en de gezichtsanimaties zijn zeer realistisch. Ook aan de physics is gesleuteld en deze zijn vele malen realistischer dan voorheen en in andere games.

In Brothers in Arms: Hell’s Highway speel je wederom weer met Matt Baker en Joe Hartsock, de paratroepers uit de 101st Airborne Division, om ditmaal in Nederland tegen de Duitsers te vechten. De game draait namelijk geheel om Operation Market Garden en speelt zich af rond Eindhoven en gaat bijvoorbeeld om de slag bij Arnhem. Uiteindelijk zul je de Duitsers moeten terugdrijven in hun eigen land.

Lees meer over Brothers in Arms: Hell’s Highway in onze hands-on preview

Brothers in Arms: Hell’s Highway verschijnt 28 augustus voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Standley16's avatar

  Weer een WO2 Shooter vind het maar niks hou het tog liever bij COD 4, Gears en Ninja gaiden 2

 2.   
  Wouter's avatar

  ”Standley16″ schreef, "Weer een WO2 Shooter vind het maar niks hou het tog liever bij COD 4, Gears en Ninja gaiden 2 "

  Deze game word een WW2 shooter, inderdaad. Alleen het heeft een hele andere setting dan de ‘gemiddelde’ WW2 shooter. Plus je loopt door je eigen straat Standley, vind je dat niet al de moeite om hem te kopen? ๐Ÿ˜‰

 3.   
  M o n d e o's avatar

  En voor de eerste keer heeft iemand een WWII shooter gemaakt war de Amerikanen niet hebben gewonnen en geen victory is. Dat is ook het bijzondere. TOch was het een grote aanval op Nederland.

 4.   
  Cirdan's avatar

  dus dit hele spel speelt in en rond Nijmegen af? Niet dat je een weg naar Duitsland rusht?

 5.   
  martyntjee's avatar

  nope gewoon op hollandse grond niks duitsland of frankrijk Maar Nederland
  van nijmijgen tot weet ik veel arnhem ofzow iedergeval je moet de ”Highway” openen ( die liep tussen arnhem nog paar steden en nijmegen ( als ik me neit vergis ๐Ÿ˜ณ )

 6.   
  ricklolps3's avatar

  martyntjee schreef, "nope gewoon op hollandse grond niks duitsland of frankrijk Maar Nederland
  van nijmijgen tot weet ik veel arnhem ofzow iedergeval je moet de ”Highway” openen ( die liep tussen arnhem nog paar steden en nijmegen ( als ik me neit vergis ๐Ÿ˜ณ )"

  je heb gelijk ๐Ÿ˜‰

 7.   
  delta62's avatar

  Ik vind het echt vet dat het spel zich in Nederland afspeeld.

 8.   
  Bello 2185's avatar

  Dit spel moet gewoon elke Nederlandse gamer kopen! ๐Ÿ˜€ Het is gewoon zo vet, mooi, realistisch en het speelt zich in Nederland af! 8)

 9.   
  M o n d e o's avatar

  EIgenloijk is de titel ”Hell’s Highway” niet verzonnen, zo hebben de soldaten het echt genoemd. In het boek van Stephen Ambrose ”Band of Brothers” lees je dit ook en zie je een kaart van deze route. Echt mooi boek, moet je een keer gelezen hebben.

 10.   
  jungler's avatar

  lijkt me wel goed game ๐Ÿ™‚

 11.   
  GraveDevil's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Dit spel moet gewoon elke Nederlandse gamer kopen! ๐Ÿ˜€ Het is gewoon zo vet, mooi, realistisch en het speelt zich in Nederland af! 8) "

  Gewoon puur vanwege het “Brothers in Arms” gedeelte koop ik hem al. Al speelde het zich midden op zee af. De voorgaande delen waren geweldig, en net niet perfect. Deze zal ook wel net niet perfect worden, maar komt wel een heel eind in de richting.

 12.   
  Cirdan's avatar

  martyntjee schreef, "nope gewoon op hollandse grond niks duitsland of frankrijk Maar Nederland
  van nijmijgen tot weet ik veel arnhem ofzow iedergeval je moet de ”Highway” openen ( die liep tussen arnhem nog paar steden en nijmegen ( als ik me neit vergis ๐Ÿ˜ณ )"

  owkay.. chill ๐Ÿ™‚

 13.   
  Tollos's avatar

  dit lijkt mij egt zo vet, 8)

 14.   
  jesse888's avatar

  dit spel moet ik hebben ๐Ÿ˜†