Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Brothers in Arms: Hell’s Highway Operation Market Garden Documentary

Brothers in Arms: Hell’s Highway is de eerste Brothers in Arms-game voor de next-gen consoles. Samen met uiteraard oogstrelende graphics biedt de game ook vele nieuwe features die de nieuwe consoles mogelijk maken. Je zult ditmaal niet รฉรฉn, maar twee teams onder je hoede hebben en de gezichtsanimaties zijn angstwekkend realistisch. Ook aan de physics is gesleuteld en deze zijn vele malen realistischer dan voorheen en dan in andere games.

In Brothers in Arms: Hell’s Highway speel je wederom weer met Matt Baker en Joe Hartsock, de paratroepers uit de 101st Airborne Division, om ditmaal in Nederland tegen de Duitsers te vechten. De game draait namelijk geheel om Operation Market Garden en speelt zich af rond Eindhoven en gaat bijvoorbeeld om de slag bij Arnhem. Uiteindelijk zul je de Duitsers terugdrijven in hun eigen land. Deze documentaire vertelt precies wat er mis ging en hoe dat kwam. Ook komen enkele gameplaybeelden langs in deze trailer.

Voor meer informatie kun je er onze uitgebreide preview op naslaan.

Brothers in Arms Hell’s Highway verschijnt medio augustus voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  SjaakSnel's avatar

  Het verhaal en de locaties zitten goed ๐Ÿ˜›

 2.   
  ricklolps3's avatar

  yes YES DIT SPEL WORD ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VET ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 3.   
  ricklolps3's avatar

  Het verhaal en de locaties zitten goed ๐Ÿ˜›

  dat ook ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Bazzl's avatar

  een oorlogsgame in nederland + mooie graphics + prachtig verhaal + al die ouwe shit uit de oorlog = EEN TOPGAME DIE JE MOET HEBBEN!!!

  enne al iets bekend over de systeemeisen ? ๐Ÿ˜•

 5.   
  GraveDevil's avatar

  Dit is Brothers in Arms. Alleen omdat het die titel draagt koop ik hem al ๐Ÿ˜›

 6.   
  Ranieboy's avatar

  dit spel wordt zo bruut ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 7.   
  nickykolkie's avatar

  ow wat ben ik blij dat de Amerikanen er waren anders kon ik mischien niet deze game spele ๐Ÿ˜›

 8.   
  GraveDevil's avatar

  ”kolkie95″ schreef, "ow wat ben ik blij dat de Amerikanen er waren anders kon ik mischien niet deze game spele ๐Ÿ˜› "

  Zoals je in de trailer verteld word, is die operatie dus mislukt. In ’45 hebben de Canadezen ons bevrijd ๐Ÿ˜‰

 9.   
  Bello 2185's avatar

  Gaaf! Alleen ik weet nou niet wat vetter is dit of CoD5.

 10.   
  jesse888's avatar

  dit word beter dan call of duty world at war ๐Ÿ˜†

 11.   
  Bello 2185's avatar

  Maar is dit ook veel knallen of is dit meer van een beetje tactisch want daar ben ik niet zo fan van.

 12.   
  Silent Assasin's avatar

  WOW ik ben sprakeloos gewoon! ๐Ÿ™‚

 13.   
  -050- Critical's avatar

  ik vind em niet zo geweldig ๐Ÿ™„

 14.   
  ricklolps3's avatar

  Maar is dit ook veel knallen of is dit meer van een beetje tactisch want daar ben ik niet zo fan van.

  het is allebij maar je moet je team bevelen geven maar soms is het ook gewoon knallen alleen en met je team ๐Ÿ˜‰

 15.   
  tinusjeh's avatar

  dit word een must have voor mij ๐Ÿ˜€

 16.   
  M o n d e o's avatar

  Deze ken ik al. Had hem al eerder op de forum gezet.
  Idd, mooi. die sfeer, de actie.

 17.   
  tom(L)'s avatar

  is wel vet maar dat met die team vind ik kut

 18.   
  nickykolkie's avatar

  GraveDevil schreef, "

  ”kolkie95″ schreef, "ow wat ben ik blij dat de Amerikanen er waren anders kon ik mischien niet deze game spele ๐Ÿ˜› "

  Zoals je in de trailer verteld word, is die operatie dus mislukt. In ’45 hebben de Canadezen ons bevrijd ๐Ÿ˜‰ "

  maar als de amerikanen niet kwamen hadden we candezen het waar scheinlijk niet gehaald

 19.   
  GraveDevil's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Gaaf! Alleen ik weet nou niet wat vetter is dit of CoD5."

  Dat ligt puur aan jezelf. Hou je meer van oosterse vechtstijl dat doorslaat naar Rusland, of ga je liever in Nederland deutschers over de kling jagen. Ik persoonlijk ga voor beide ๐Ÿ˜›

 20.   
  Gerjann's avatar

  kan niet wachten… voor mij beste game vna 2008!

 21.   
  SjaakSnel's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Maar is dit ook veel knallen of is dit meer van een beetje tactisch want daar ben ik niet zo fan van."

  Je mag het zelf weten, alleen overleef je niet lang met een rambo stijl ๐Ÿ˜›

 22.   
  zultrax's avatar

  kolkie95″]

  ”GraveDevil schreef, "[quote=”kolkie95″ schreef, "ow wat ben ik blij dat de Amerikanen er waren anders kon ik mischien niet deze game spele ๐Ÿ˜› "

  Zoals je in de trailer verteld word, is die operatie dus mislukt. In ’45 hebben de Canadezen ons bevrijd ๐Ÿ˜‰ "

  maar als de amerikanen niet kwamen hadden we candezen het waar scheinlijk niet gehaald [/quote]

  hiero verder in het noorden van nederland zijn we bevrijd door russen die berlijn hadden veroverd en dus moest duitsland zich overgeven en alle soldaten hier vandaan terugtrekken dus bedankt Rusland ๐Ÿ˜‰

 23.   
  LXZ-76's avatar

  Damn als het waar is wat ze zeggen en het echt zo authentiek is dan verdient deze game straks nog alle bafta en andere awards!

 24.   
  nickykolkie's avatar

  zultrax schreef, "

  ”kolkie95″ schreef, "[quote=”GraveDevil”][quote=”kolkie95″]ow wat ben ik blij dat de Amerikanen er waren anders kon ik mischien niet deze game spele ๐Ÿ˜› "

  Zoals je in de trailer verteld word, is die operatie dus mislukt. In ’45 hebben de Canadezen ons bevrijd ๐Ÿ˜‰ "

  maar als de amerikanen niet kwamen hadden we candezen het waar scheinlijk niet gehaald [/quote]

  hiero verder in het noorden van nederland zijn we bevrijd door russen die berlijn hadden veroverd en dus moest duitsland zich overgeven en alle soldaten hier vandaan terugtrekken dus bedankt Rusland ๐Ÿ˜‰ [/quote]

  ow okee dus haast iedereen in de wereld heeft ons geholpen ๐Ÿ˜›

 25.   
  B–T–B-8's avatar

  ik wil hem echt graag spelen ๐Ÿ˜•

 26.   
  Rock-in's avatar

  Ik vind het goed dat de makers van dit spel niet voor een instant-winst storyline voor de geallieerden zijn gegaan. Omdat de gealieerden gewonnen hebben, strijken zij met de eer. Wat vaak vergeten word, is dat er met een gigantische hoeveelheid geluk is gewonnen en dat de Duitse bevolking net zo goed zwaar leed door de verliezen. Daarnaast zijn grove fouten gemaakt en hebben de geallieerden ook vreselijke dingen gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Denk hierbij aan complete steden(!) die zonder enig strategisch belang tot de grond plat gebombardeerd zijn. Hier hoor je niet zo veel over, omdat de geallieerden gewonnen hebben.

  Verder vind ik het knap dat ze een spel proberen te maken, die zo veel mogelijk met de waarheid moet overeen komen. Persoonlijk vind ik dat je als gamer eerst de geschiedenis moet kennen, voordat je dit soort games gaat spelen. In eerste instantie om geen vertekend beeld te krijgen van de situatie en uit respect voor iedereen die ongewild de oorlog in gesleurd werd. ๐Ÿ™‚

 27.   
  Leon 2.0's avatar

  tom(L) schreef, "is wel vet maar dat met die team vind ik kut "

  Zulke shooters zijn juist vet, het leek mij eerst ook niks, maar na GRAW ben ik daar heel anders over gaan denken. Het is vet om een groepje tegenstanders in te sluiten met je team en ze dan van alle kanten aan te vallen en je eigen tactieken te bedenken, veel beter dan een paar teamleden die maar wat achter je aan lopen of die bij de eerste de beste tegenstander wordt neergeschoten.

  @Rock-in, daar heb je helemaal gelijk in ๐Ÿ™‚

 28.   
  nickykolkie's avatar

  Rock-in schreef, "Ik vind het goed dat de makers van dit spel niet voor een instant-winst storyline voor de geallieerden zijn gegaan. Omdat de gealieerden gewonnen hebben, strijken zij met de eer. Wat vaak vergeten word, is dat er met een gigantische hoeveelheid geluk is gewonnen en dat de Duitse bevolking net zo goed zwaar leed door de verliezen. Daarnaast zijn grove fouten gemaakt en hebben de geallieerden ook vreselijke dingen gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Denk hierbij aan complete steden(!) die zonder enig strategisch belang tot de grond plat gebombardeerd zijn. Hier hoor je niet zo veel over, omdat de geallieerden gewonnen hebben.

  Verder vind ik het knap dat ze een spel proberen te maken, die zo veel mogelijk met de waarheid moet overeen komen. Persoonlijk vind ik dat je als gamer eerst de geschiedenis moet kennen, voordat je dit soort games gaat spelen. In eerste instantie om geen vertekend beeld te krijgen van de situatie en uit respect voor iedereen die ongewild de oorlog in gesleurd werd. ๐Ÿ™‚ "

  ja dat is helemaal zo die Amerikanen gokken maar een beetje maar ze gooien wel Rotterdam plat hoe dom kun je zijn een beetje gokken in een oorlog ๐Ÿ˜ก

 29.   
  Rock-in's avatar

  Sjaak ga eens heul snel wat geschiedenis boeken lezen. Rotterdam is in het begin van de oorlog DEELS-plat gegooid door de Duitsers, omdat ze te grote verliezen maakten op het land ( Gelderland, Grebbeberg? ).

  Ik doelde meer op de de steden zoals Leipzig, die stad is volledig plat gegooid. In Rotterdam heb je het over een oud centrum, dat vreselijk is herbouwt. ( no-offence, R’dammers )

  Edit:

  Waar jij het over hebt, is Den Haag. Mijn wijk is deels plat gegooid omdat ze dachten dat er MIDDEN in de wijk V2-raketten stonden. Deze stonden echter MIDDEN in het Haagse Bos. De achterlijke Britten hebben vervolgens de halve wijk plat gebombardeerd. ๐Ÿ˜ฎ

  Edit 2:

  @Zultax; Same as kolkie. Ga eens wat geschiedenis kijken en lezen. Geheel Noord-West Europa is door de Polen, Canadezen, Fransen, Britten, Amerikanen, Ieren en de Nederlanders bevrijd. Operation Market Garden is voornamelijk uitgevoerd door Polen en Canadezen.

  Uiteindelijk was er een race tussen de Amerikanen, Britten en de Russen. Wie er als eerste Berlijn zou bereiken en “bevrijden” was de winnaar. De Russen wisten op het laatste moment de race te winnen, door de beslissende slag om Berlijn te winnen. De front linies waren naar Berlijn verplaatst en dit leidde tot een bloedbad, uiteindelijk capituleerde Berlijn na de zelfmoord van Hitler en consorten. De capitulatie van Berlijn was meteen het begin van de Koude Oorlog.:o

  De Spree ( rivier die door Berlijn loopt ), kleurde rood! Niet eens gesproken te hebben over het Oost-Front met Stalinggrad ( tegenwoordig Volgograd ).

 30.   
  blackhawk1's avatar

  Rock-in schreef, "Sjaak ga eens heul snel wat geschiedenis boeken lezen. Rotterdam is in het begin van de oorlog DEELS-plat gegooid door de Duitsers, omdat ze te grote verliezen maakten op het land ( Gelderland, Grebbeberg? ).

  Ik doelde meer op de de steden zoals Leipzig, die stad is volledig plat gegooid. In Rotterdam heb je het over een oud centrum, dat vreselijk is herbouwt. ( no-offence, R’dammers )

  Edit:

  Waar jij het over hebt, is Den Haag. Mijn wijk is deels plat gegooid omdat ze dachten dat er MIDDEN in de wijk V2-raketten stonden. Deze stonden echter MIDDEN in het Haagse Bos. De achterlijke Britten hebben vervolgens de halve wijk plat gebombardeerd. ๐Ÿ˜ฎ

  Edit 2:

  @Zultax; Same as kolkie. Ga eens wat geschiedenis kijken en lezen. Geheel Noord-West Europa is door de Polen, Canadezen, Fransen, Britten, Amerikanen, Ieren en de Nederlanders bevrijd. Operation Market Garden is voornamelijk uitgevoerd door Polen en Canadezen.

  Uiteindelijk was er een race tussen de Amerikanen, Britten en de Russen. Wie er als eerste Berlijn zou bereiken en “bevrijden” was de winnaar. De Russen wisten op het laatste moment de race te winnen, door de beslissende slag om Berlijn te winnen. De front linies waren naar Berlijn verplaatst en dit leidde tot een bloedbad, uiteindelijk capituleerde Berlijn na de zelfmoord van Hitler en consorten. De capitulatie van Berlijn was meteen het begin van de Koude Oorlog.:o

  De Spree ( rivier die door Berlijn loopt ), kleurde rood! Niet eens gesproken te hebben over het Oost-Front met Stalinggrad ( tegenwoordig Volgograd )."

  zozo ben ik niet de enige die blijkbaar redelijk wat intresse in WO II heeft

 31.   
  nickykolkie's avatar

  Rock-in schreef, "Sjaak ga eens heul snel wat geschiedenis boeken lezen. Rotterdam is in het begin van de oorlog DEELS-plat gegooid door de Duitsers, omdat ze te grote verliezen maakten op het land ( Gelderland, Grebbeberg? ).

  Ik doelde meer op de de steden zoals Leipzig, die stad is volledig plat gegooid. In Rotterdam heb je het over een oud centrum, dat vreselijk is herbouwt. ( no-offence, R’dammers )

  Edit:

  Waar jij het over hebt, is Den Haag. Mijn wijk is deels plat gegooid omdat ze dachten dat er MIDDEN in de wijk V2-raketten stonden. Deze stonden echter MIDDEN in het Haagse Bos. De achterlijke Britten hebben vervolgens de halve wijk plat gebombardeerd. ๐Ÿ˜ฎ

  Edit 2:

  @Zultax; Same as kolkie. Ga eens wat geschiedenis kijken en lezen. Geheel Noord-West Europa is door de Polen, Canadezen, Fransen, Britten, Amerikanen, Ieren en de Nederlanders bevrijd. Operation Market Garden is voornamelijk uitgevoerd door Polen en Canadezen.

  Uiteindelijk was er een race tussen de Amerikanen, Britten en de Russen. Wie er als eerste Berlijn zou bereiken en “bevrijden” was de winnaar. De Russen wisten op het laatste moment de race te winnen, door de beslissende slag om Berlijn te winnen. De front linies waren naar Berlijn verplaatst en dit leidde tot een bloedbad, uiteindelijk capituleerde Berlijn na de zelfmoord van Hitler en consorten. De capitulatie van Berlijn was meteen het begin van de Koude Oorlog.:o

  De Spree ( rivier die door Berlijn loopt ), kleurde rood! Niet eens gesproken te hebben over het Oost-Front met Stalinggrad ( tegenwoordig Volgograd )."

  ow sorry ๐Ÿ˜› en ik heb hier 10 boeken liggen over de tweede wereld orlog maar ik heb ze nog niet uitgelezen dus ๐Ÿ˜† (je kan heel goede uitleggen geven ๐Ÿ˜€ )

 32.   
  Tollos's avatar

  dit lijkt mij ook een vet spel 8)

 33.   
  Tollos's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Gaaf! Alleen ik weet nou niet wat vetter is dit of CoD5."

  ik weet het wel: BROTHERS IN ARMS HELLS HIGHWAY!!!! ๐Ÿ˜›

 34.   
  GraveDevil's avatar

  Rock-in schreef, "Sjaak ga eens heul snel wat geschiedenis boeken lezen. Rotterdam is in het begin van de oorlog DEELS-plat gegooid door de Duitsers, omdat ze te grote verliezen maakten op het land ( Gelderland, Grebbeberg? ).

  Ik doelde meer op de de steden zoals Leipzig, die stad is volledig plat gegooid. In Rotterdam heb je het over een oud centrum, dat vreselijk is herbouwt. ( no-offence, R’dammers )

  Edit:

  Waar jij het over hebt, is Den Haag. Mijn wijk is deels plat gegooid omdat ze dachten dat er MIDDEN in de wijk V2-raketten stonden. Deze stonden echter MIDDEN in het Haagse Bos. De achterlijke Britten hebben vervolgens de halve wijk plat gebombardeerd. ๐Ÿ˜ฎ

  Edit 2:

  @Zultax; Same as kolkie. Ga eens wat geschiedenis kijken en lezen. Geheel Noord-West Europa is door de Polen, Canadezen, Fransen, Britten, Amerikanen, Ieren en de Nederlanders bevrijd. Operation Market Garden is voornamelijk uitgevoerd door Polen en Canadezen.

  Uiteindelijk was er een race tussen de Amerikanen, Britten en de Russen. Wie er als eerste Berlijn zou bereiken en “bevrijden” was de winnaar. De Russen wisten op het laatste moment de race te winnen, door de beslissende slag om Berlijn te winnen. De front linies waren naar Berlijn verplaatst en dit leidde tot een bloedbad, uiteindelijk capituleerde Berlijn na de zelfmoord van Hitler en consorten. De capitulatie van Berlijn was meteen het begin van de Koude Oorlog.:o

  De Spree ( rivier die door Berlijn loopt ), kleurde rood! Niet eens gesproken te hebben over het Oost-Front met Stalinggrad ( tegenwoordig Volgograd )."

  En de Amerikanen gingen na Wo II nog door in Japan (tot ’52) en Korea, en de Vietnam oorlog die eigenlijk begon in ’54 met de afslachting van het Franse leger daar ergens. De oom van een maat van mij is in ’54 omgekomen bij de slag om …. in Korea..

 35.   
  Wouter's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Gaaf! Alleen ik weet nou niet wat vetter is dit of CoD5."

  Dit. ๐Ÿ™„

 36.   
  delta62's avatar

  Deze game wordt zo gruwelijk vet!

 37.   
  nickykolkie's avatar

  heel goed filmpje want iedereen praat er hier heel veel over en Rock-In heeft gewoon een halfe pagina geschreven ๐Ÿ˜ฎ zo te zien word het dus een hele goede game ๐Ÿ˜›

 38.   
  Rock-in's avatar

  GraveDevil schreef, "

  ”Rock-in” schreef, "[-]"

  En de Amerikanen gingen na Wo II nog door in Japan (tot ’52) en Korea, en de Vietnam oorlog die eigenlijk begon in ’54 met de afslachting van het Franse leger daar ergens. De oom van een maat van mij is in ’54 omgekomen bij de slag om …. in Korea.. "

  Nederland is wat dat betreft ook geen heilig boontje. Wat dacht je van de militaire acties in Indonesiรซ na de Tweede Wereldoorlog. Ik weet niet waar de regering in die tijd de arrogantie vandaan haalde, om Indonesiรซ weer in te nemen. Nederland was al laat met het afschaffen van de slavernij, maar de gedachte dat Indonesiรซ gewoon bij Nederlande hoorde, was ook behoorlijk fout.

  Korea is wat dat betreft ook behoorlijk berucht. Amerikaanse generaals die in de Tweede Wereld oorlog leiding gaven, waren het grote probleem in die tijd. Je kunt het haast vergelijken sommige idioten die met Hitler optrokken. Het gaat hier niet zo zeer om het racisme, maar de manier van denken en doe. Compleet doorgedraaid.

  Dankzij de Nederlanders ( voornamelijk Commando’s ), is die oorlog niet verloren. Maar zoals we gewend zijn van Amerika leren ze over het algemeen niet van hun fouten, dus stond Vietnam voor de deur. Net zo zinloos en tien keer zoveel doden.

 39.   
  9shooter9's avatar

  ziet er echt zo vet uit 8)

 40.   
  nickykolkie's avatar

  Rock-in schreef, "

  ”GraveDevil” schreef, "[quote=”Rock-in”][-]"

  En de Amerikanen gingen na Wo II nog door in Japan (tot ’52) en Korea, en de Vietnam oorlog die eigenlijk begon in ’54 met de afslachting van het Franse leger daar ergens. De oom van een maat van mij is in ’54 omgekomen bij de slag om …. in Korea.. "

  Nederland is wat dat betreft ook geen heilig boontje. Wat dacht je van de militaire acties in Indonesiรซ na de Tweede Wereldoorlog. Ik weet niet waar de regering in die tijd de arrogantie vandaan haalde, om Indonesiรซ weer in te nemen. Nederland was al laat met het afschaffen van de slavernij, maar de gedachte dat Indonesiรซ gewoon bij Nederlande hoorde, was ook behoorlijk fout.

  Korea is wat dat betreft ook behoorlijk berucht. Amerikaanse generaals die in de Tweede Wereld oorlog leiding gaven, waren het grote probleem in die tijd. Je kunt het haast vergelijken sommige idioten die met Hitler optrokken. Het gaat hier niet zo zeer om het racisme, maar de manier van denken en doe. Compleet doorgedraaid.

  Dankzij de Nederlanders ( voornamelijk Commando’s ), is die oorlog niet verloren. Maar zoals we gewend zijn van Amerika leren ze over het algemeen niet van hun fouten, dus stond Vietnam voor de deur. Net zo zinloos en tien keer zoveel doden.

  [/quote]

  jaja we weren nu wel dat jij veel weet heel veel ๐Ÿ˜›

 41.   
  Wouter's avatar

  kolkie95″]

  ”Rock-in schreef, "[quote=”GraveDevil” schreef, "[quote=”Rock-in”][-]"

  En de Amerikanen gingen na Wo II nog door in Japan (tot ’52) en Korea, en de Vietnam oorlog die eigenlijk begon in ’54 met de afslachting van het Franse leger daar ergens. De oom van een maat van mij is in ’54 omgekomen bij de slag om …. in Korea.. "

  Nederland is wat dat betreft ook geen heilig boontje. Wat dacht je van de militaire acties in Indonesiรซ na de Tweede Wereldoorlog. Ik weet niet waar de regering in die tijd de arrogantie vandaan haalde, om Indonesiรซ weer in te nemen. Nederland was al laat met het afschaffen van de slavernij, maar de gedachte dat Indonesiรซ gewoon bij Nederlande hoorde, was ook behoorlijk fout.

  Korea is wat dat betreft ook behoorlijk berucht. Amerikaanse generaals die in de Tweede Wereld oorlog leiding gaven, waren het grote probleem in die tijd. Je kunt het haast vergelijken sommige idioten die met Hitler optrokken. Het gaat hier niet zo zeer om het racisme, maar de manier van denken en doe. Compleet doorgedraaid.

  Dankzij de Nederlanders ( voornamelijk Commando’s ), is die oorlog niet verloren. Maar zoals we gewend zijn van Amerika leren ze over het algemeen niet van hun fouten, dus stond Vietnam voor de deur. Net zo zinloos en tien keer zoveel doden.

  [/quote]

  jaja we weren nu wel dat jij veel weet heel veel ๐Ÿ˜› [/quote]

  Lol. Precies, het schooljaar is net weer voorbij. Ik heb geen zin in nog meer geschiedenis! ๐Ÿ˜‰

 42.   
  Leon 2.0's avatar

  Je hoeft het ook niet te lezen ๐Ÿ™‚

 43.   
  paragamer's avatar

  Deze brothers in arms is wel een goed spel maar call of duty 4 modern warfare en battlefield bad company is leuker maar toch goeie graphics ๐Ÿ™‚

 44.   
  glibmite's avatar

  DIT IS EEN TE GEKKE GAME maar pieters gezicht bij Baptism Of Fire vind ik heel eng ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ