Jaag op het Grote Witte Spook op nieuwe screenshots van Ghostbusters

Filmgames zijn er genoeg, maar van sommige films had je nooit gedacht dat er nog überhaupt een game op gebaseerd zou worden. De Ghostbusters game is daar een prima voorbeeld van. Vandaag kregen we onze handjes aan wat artwork van de nieuwste spokenvangergame.

Ghostbusters wordt een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Volgens de eerste berichten mag je helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van shotguns en proton torpedo’s.

Alvast meer weten over Ghostbusters? Lees dan onze Fast Forward-preview.

Ghostbusters staat gepland voor het einde van 2008 en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  lol 2e screen
  Nobody fucks with the Stay Puft marshmallow man 8)
  Lijkt me een erg intresante game. ook denk ik eigen verhaal inplaats van film verhaal want dan maken ze er weer een rotzooitje van ! 😛

 2.   
  nickykolkie's avatar

  lijkt me leuk en ziet er goed uit 🙂

 3.   
  WhySoSerious?'s avatar

  De film was leuk, hopelijk is deze game nog leuker!!! 🙄

 4.   
  ricklolps3's avatar

  COOOOOOL !!!!!!!!! HAHAHAH moet ik gewoon hebben hihi 😀 😀