Demo Top Spin 3 op Xbox Live verschenen

Dit voorjaar kunnen we met deel drie van Top Spin aan de slag, dus er breken weer mooie tijden aan voor liefhebbers van een digitaal potje tennis. Vandaag is er een demo van Top Spin 3 op Xbox Live verschenen, waarin we een voorproefje krijgen van al het tennisgeweld dat ons te wachten staat.

De demo is 394MB groot en laat je in de Tennis School de basis en gevorderde slagen oefenen. Daarnaast kan je een tie-break spelen als Roger Federer, waarbij je het opneemt tegen Andy Roddick.


In tegenstelling tot eerdere tennisgames is deel drie in de Top Spin reeks qua speelbaarheid veel realistischer en dus ook moeilijker. Naast de verbeteringen van het positiespel en de timing biedt ook de online modus met online toernooien een volledig nieuwe ervaring. De game zal in eerste instantie makkelijker zijn voor beginners en juist lastiger voor ervaren spelers. Grafisch weet de game ons letterlijk en figuurlijk weg te blazen, want niet alleen ziet het er prachtig uit, ook wind, schaduw, de verschillende weersomstandigheden in de landen en zelfs voetafdrukken in het gravel kloppen precies.

Wil je meer weten over Top Spin 3? Lees dan ook eens onze preview!

Top Spin 3 is op 20 juni uitgebracht voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. Op 18 juli verschijnt de game ook nog voor de Nintendo DS.

  1.   
    ricklolps3's avatar

    ik kan hem niet testen ik heb de x360 niet

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Heb de hele versie; is zéker ’t geld waard!