Top Spin 3 bereikt gouden status

Dit voorjaar kunnen we met deel drie van Top Spin aan de slag, dus er breken weer mooie tijden aan voor liefhebbers van een digitaal potje tennis. Vandaag is bekend gemaakt dat Top Spin 3 de gouden status heeft bereikt, dus de game ligt goed op schema om deze maand te verschijnen. Voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii althans, want de DS-versie staat nog altijd in de planning om op 18 juli uitgebracht te worden.


In tegenstelling tot eerdere tennisgames is deel drie in de Top Spin reeks qua speelbaarheid veel realistischer en dus ook moeilijker. Naast de verbeteringen van het positiespel en de timing biedt ook de online modus met online toernooien een volledig nieuwe ervaring. De game zal in eerste instantie makkelijker zijn voor beginners en juist lastiger voor ervaren spelers. Grafisch weet de game ons letterlijk en figuurlijk weg te blazen, want niet alleen ziet het er prachtig uit, ook wind, schaduw, de verschillende weersomstandigheden in de landen en zelfs voetafdrukken in het gravel kloppen precies.

Wil je meer weten over Top Spin 3? Lees dan ook eens onze preview!

Top Spin 3 zal op 20 juni uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. Op 18 juli verschijnt de game ook nog voor de Nintendo DS.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Gaat weer een toffe tennis game worden. ๐Ÿ˜€

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Yay, deze ga ik zeker kopen!

 3.   
  D-eeJay's avatar

  Nog nooit top spin gespeeld, toch maar eens proberen ๐Ÿ™‚

 4.   
  ricklolps3's avatar

  deze word wel een goed spelletje hoor ๐Ÿ˜‰