Frontlines: Fuel of War krijgt een gratis map

Uitgever THQ heeft een nieuwe map voor Frontlines: Fuel of War beschikbaar gesteld op Xbox Live Marketplace. De map is vanaf vandaag gratis te downloaden. “Boneyard” is niet zomaar nieuw, maar deze map bevat de automatische shotgun, een Rocket Jeep en Red Star Transport helikopter, welke nog niet eerder voorkwamen in de game. De beschrijving van de map luidt als volgt:

  “As Western Coalition armor closes in on the last functional Red Star nuclear missile facility, Alliance tanks rally to defend their last hopes for victory in Europe. The frontlines have been drawn across the Shilnaya Balka missile silos. Coalition and Alliance troops stare each other down across the complex, each waiting for the other to blink.”

Boneyard lijkt de eerste map te zijn in een reeks van vijf maps die de komende tijd zullen verschijnen.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Wil je ons oordeel weten over Frontline: Fuel of War? Check dan snel onze Xbox 360 en PC reviews.

Frontline: Fuel of War is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  zultrax's avatar

  is dit spel nou een aanrader?? want k heb de demo gespeeld en die vond ik niet zo goed maar ik hoorde dat het hele spel wel best goed was… 😉

 2.   
  jesse888's avatar

  ik heb nog nooit van dit spel gehoord 😆

 3.   
  delta62's avatar

  Als ze nou eens een gratis map voor halo 3 deden.

 4.   
  Ika Q's avatar

  zultrax schreef, "is dit spel nou een aanrader?? want k heb de demo gespeeld en die vond ik niet zo goed maar ik hoorde dat het hele spel wel best goed was… 😉 "

  Nou niet echt. Als je battlefield 2142 al heb gespeeld is er helemaal niks te zoeken bij deze game. Ik persoonlijk vond het hele spel niet slecht maar wel saai. 🙂

 5.   
  JonsoN's avatar

  Ika Q schreef, "

  ”zultrax” schreef, "is dit spel nou een aanrader?? want k heb de demo gespeeld en die vond ik niet zo goed maar ik hoorde dat het hele spel wel best goed was… 😉 "

  Nou niet echt. Als je battlefield 2142 al heb gespeeld is er helemaal niks te zoeken bij deze game. Ik persoonlijk vond het hele spel niet slecht maar wel saai. 🙂 "

  Ik vind het wel een goed spel, alleen wordt ie hoe verder je komt, zo eentonig als de kolere..:P

 6.   
  The Beaver's avatar

  Cuwl, 😛

 7.   
  GraveDevil's avatar

  De SP vond ik wel vet.. Maar kort.. 🙄