Frontlines: Fuel of War in november voorzien van patch v1.3

Ontwikkelaar Kaos Studios heeft vandaag onthuld dat men medio november patch v1.3 zal uitbrengen voor Frontlines: Fuel of War. Naast een leaderboard fix en een verbetering van de server browser, zal de patch ook wat nieuwe content met zich meebrengen.

We kunnen op vier nieuwe mappen rekeken, namelijk Hindsight, Sunder, Wide Awake en Infiltration. Verder komen er twee nieuwe voertuigen bij, de WC AB-11 Bomber Jet en de RS MRB-131 Bomber Jet. Ten slotte zit er ook nog een nieuw wapen in de patch: de Anti-Air Rocket Launcher.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het β€˜front’ een speciale plaats in neemt.

Wil je ons oordeel weten over Frontline: Fuel of War? Check dan snel onze Xbox 360 en PC reviews.

Frontline: Fuel of War is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  Overload14's avatar

  Is deze game eigenlijk beter dan battlefield?

 2.   
  ChielB's avatar

  Dat zal sowieso een eigen mening zijn, afgezien nog van welke Battlefield je bedoelt. πŸ˜‰

 3.   
  DutchFreeze's avatar

  leuk man! 8)

 4.   
  jacobdb's avatar

  erg leuke game voral omdat bf2 al zo oud is vind ik het tot bf3 deze als vervanger 8) πŸ˜€

 5.   
  triniton's avatar

  zal dan nu eindelijk die **** lagg er uit zijn ik wordt er echt helemaal gek van sinds de patch 1,2 dacht ik zit er z’n minder fijne lagg in dat is gewoon ontspeelbaar en het ligt niet aan mijn internet connecties want bijna iedereen heeft er last van :@ πŸ‘Ώ πŸ‘Ώ

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Toch maar ff proberen dan als alles met deze patch wel goed werkt πŸ™‚

 7.   
  valeytjuh1's avatar

  hoe kan je save op frontlines fuel war πŸ™„

  als je het weet stuur bericht naar [email protected]