Kaos Studios zoekt mensen voor nieuw project

Ontwikkelaar Kaos Studios werkte eerder al aan Frontlines: Fuel of War, maar deze game bleek niet het gehoopte succes op te leveren. Men was genoodzaakt om veel personeel te ontslaan, maar vandaag hebben Kaos Studios en uitgever THQ weer positief nieuws de wereld ingestuurd.

Kaos Studios is namelijk op zoek naar nieuwe werknemers voor een nog niet aangekondigd project. De studio, die tot dusver in zwaar weer leek te verkeren, staat er momenteel dus weer een stuk beter voor. Over het nieuwe project wilde een woordvoerder van THQ niet meer kwijt dan dat we tijdens de E3 meer te weten zullen komen. Nog een goede twee maanden geduld dus…

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Wil je ons oordeel weten over Frontline: Fuel of War? Check dan snel onze Xbox 360 en PC reviews.

Frontline: Fuel of War is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  ikketjuh's avatar

  Hmm, ik heb me toch zeer vermaakt me FFOW voor een lange tijd 🙂

  K verheug me op de aankondiging =D

 2.   
  craz's avatar

  effe snel aanmelden 😀 😛

 3.   
  MauriceV's avatar

  Zo zie je maar weer dat niet ieder bedrijf door de crisis mensen moet ontslaan, kaos studios neemt zelfs mensen aan