Frontlines: Fuel of War krijgt nieuwe gamemode

Frontlines: Fuel of War draait momenteel om de frontlinesmode, waarin de map in een bijna vaste volgorde moet worden veroverd. Daar komt binnenkort verandering in door toevoeging van een nieuwe mode: Conquer.

In Conquer kunnen alle punten op de map direct veroverd worden, zoals dat in Battlefield en Star Wars: Battlefront ook gaat, al gaat Kaos zijn ‘eigen tweaks’ toevoegen . De mode zal gratis te downloaden zijn voor zowel PC als Xbox 360. Begin volgende maand zou de mode beschikbaar moeten zijn.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Meer over Frontlines: Fuel of War lees je in onze reviews.

  1.   
    xizaaR's avatar

    Gelukkig gratis. 😀

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Is dit een beetje leuke game?? Ik vind namelijk nergens een demo, en ik heb ook geen geld voor het origineel 😛