The Bourne Conspiracy heeft 5GB harde schijfruimte nodig

Volgens een post op deze site vereist de PlayStation 3 versie van The Bourne Conspiracy 5GB harde schijfruimte. Opzich vormt dat uiteraard geen probleem, maar de bezitters van een 40GB versie zullen ruimte tekort krijgen als ze ook bijvoorbeeld games als Devil May Cry 4 en WarHawk erop hebben staan.

The Bourne Conspiracy plaatst je uiteraard in de schoenen van Jason Bourne, waarbij je geconfronteerd wordt met constante spanning en actie. Ook de vele vuurgevechten en hand-to-hand gevechten uit de film zijn verwerkt in de game. Actie en stealth gegarandeerd dus!

The Bourne Conspiracy verschijnt op 27 juni voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Mmore's avatar

  Bah.. Het voordeel van de console9 (t.o.v. de PC) is nou altijd juist geweest dat je van dat gezeur af bent!

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Gisteren Gamekings gezien ze zeiden het vechten was epic maar dat konden ze niet zegen tegen het schieten en auto ijden + Je moest nog de film of de series zien om het spel helemaal te snapen want je word erin gedropt zonder enig uitleg dus dit word geen game voor mij ik wach wel tot ie in de Budget bak zit . ๐Ÿ™‚

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Mmore schreef, "Bah.. Het voordeel van de console9 (t.o.v. de PC) is nou altijd juist geweest dat je van dat gezeur af bent!"

  inderdaad! Dat was naar mijn mening ook altijd het voordeel van een console. Je zult zien dat een 40 GB harddisk zo vol is met 5 spellen die een installatie vereisen! ๐Ÿ™„

 4.   
  zultrax's avatar

  Waarom heeft de 360 dat niet dan??? ๐Ÿ˜•
  Toch wel chill ๐Ÿ˜›

 5.   
  darkone's avatar

  Zo kan je net zo goed op een pc gamen. Patches en installaties waren onbekend terrein voor de consoles en dat had zo moeten blijven. 40 of 60 GB is zo vol op een gamesysteem.

 6.   
  GraveDevil's avatar

  ps3 gek schreef, "

  ”Mmore” schreef, "Bah.. Het voordeel van de console9 (t.o.v. de PC) is nou altijd juist geweest dat je van dat gezeur af bent!"

  inderdaad! Dat was naar mijn mening ook altijd het voordeel van een console. Je zult zien dat een 40 GB harddisk zo vol is met 5 spellen die een installatie vereisen! ๐Ÿ™„ "

  Maar zulke dingen kun je verwachten als je de ps3 met de kleinste harde schijf neemt. Gamekings heeft trouwens een item op de site staan hoe je geodkoop en makkelijk een grotere harde schijf erin zit. Je garantie is er dan wel af, maar je hebt grotere opslagcapaciteit ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Mmore's avatar

  Voor geรฏnteresseerde:
  http://www.gamez.nl/web/Publiekelijk/Artikel-public/Hardware-Vervang-de-PS3-harde-schijf.htm

  Nice, nice ๐Ÿ™‚ 250GB schijfje erin ๐Ÿ˜€

 8.   
  Dman's avatar

  Dat is wel erg veel, dus het zal wel heel mooi worden.

 9.   
  ricklolps3's avatar

  dat is toch best veel jij ๐Ÿ˜†

 10.   
  pandatomor's avatar

  PS3 = PC aan het worden. Aleen de pc heeft betere internet regelingen, niet dat ineens de server uitvalt zoals bij de ps3.