Demo The Bourne Conspiracy al ruim 1 miljoen keer gedownload

Enige tijd geleden werd al Robert Ludlum’s The Bourne Conspiracy aangekondigd. Deze third-person spionage/actie game, gebaseerd op de film The Bourne Identity, zal uitgebracht worden voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Geheel volgens planning verscheen vorige maand een demo van The Bourne Conspiracy op Xbox Live en het PlayStation Network. Dat de demo bijzonder populair is blijkt vandaag wel weer, want de demo is al ruim 1 miljoen keer gedownload op dit moment. Dat belooft wat voor het virtuele avontuur van Jason Bourne…

The Bourne Conspiracy plaatst je uiteraard in de schoenen van Jason Bourne, waarbij je geconfronteerd wordt met constante spanning en actie. Ook de vele vuurgevechten en hand-to-hand gevechten uit de film zijn verwerkt in de game. Actie en stealth gegarandeerd dus!

The Bourne Conspiracy verschijnt op 27 juni voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  jorisje's avatar

  het schieten is k*t 👿 👿 👿 👿

 2.   
  Headdy NL's avatar

  ik vind het autorijden zwaar irritant 😆

 3.   
  JB172's avatar

  Daar is de game ook niet op gemaakt!! Het schieten werkt gewoon en het rijden is ook matig, maar dat neemt niet weg dat de hand-to-hand combat wel heel goed is uitgevoerd!!

 4.   
  Wouter's avatar

  Zozo, dat is nogal wat. Ik heb hem ook gedownload. Ik denk dat je er na 3/4 keer spelen wel op uit gekeken bent, jammergenoeg. Het is geen slechte game, echter.

 5.   
  zultrax's avatar

  ik heb hem al gedelete bij dat tram station het spel ging soms iets te snel voor mij zoals dat in een halve seconde op een knopje duwn 🙁

 6.   
  Vinstaro's avatar

  ik vind het autorijden zwaar irritant
  Je hebt niet eens een 360 meer!:DGeintje!!!