World of Warcraft: Wrath of the Lich King nog op schema voor dit jaar

Wrath of the Lich King, de tweede expansion voor ’s werelds meest gespeelde game World of Warcraft, is inmiddels alweer een tijdje in ontwikkeling. Begin vorige maand werd bekend gemaakt dat de expansion in de alpha-status zat, en onlangs dook er ook een nieuwe trailer op.

Toch waren veel gamers er nog niet echt gerust op dat Wrath of the Lich King dit jaar zou gaan verschijnen, want een concrete releasedatum werd verder nooit genoemd en de informatie omtrent de expansion bleef schaars. De laatste financiële cijfers van Vivendi laten echter zien dat Wrath of the Lich King in de tweede helft van dit jaar zal verschijnen en nog steeds goed op schema ligt.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt in de loop van dit jaar voor de PC.

  1.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    Mooi 🙂

  2.   
    MauriceV's avatar

    Mooi zo

  3.   
    The Beaver's avatar

    Mooi zow,:D

  4.   
    gappower's avatar

    yes, !! 😉

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    omg xD kunnen jullie niks anders zeggen dan yes of mooi xD

    Leuk voor wow players. Ik speel het niet meer. Archlord is the game wat ik nu speel 8)

    ARCHLORD IS THE BOMB sorry for cabs maar dit is mijn emotie wat ik effe kwijt wil 😉