LittleBigPlanet verschijnt een maand later

LittleBigPlanet is een game waar zowel het publiek als Sony zelf veel van verwacht. Deze puzzelgame zal vooral dankzij de ongekende mogelijkheden van user-created content voor heel veel afwisseling gaan zorgen. Tijdens de PlayStation Day, die vandaag in Londen gehouden werd, heeft Sony laten weten dat LittleBigPlanet een maand later zal verschijnen. Hierdoor valt een nieuwe releasedatum ergens in oktober.


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Wil je meer weten over LittleBigPlanet? Check dan snel onze Fast Forward!

LittleBigPlanet zal in oktober verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Maandje is wel te doen. Dit gaat echt super vet worden! 8)

  2.   
    gejrgr34t's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Maandje is wel te doen. Dit gaat echt super vet worden! 8) "

    ik houd niet van dat soort games, en ja eigenlijk niks verder:P niet mij type game

    ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Carmen07's avatar

    Nog een maand langer wachten… ๐Ÿ™

  4.   
    Niekolaas's avatar

    Maandje is wel te doen! ๐Ÿ˜€ Als ze dat nog nodig hebben om de laatste puntjes op de i te zette ๐Ÿ™‚