Devil May Cry 4 in de zomer naar de PC met extra content

Devil May Cry 4 hakte eerder dit jaar al haar weg naar de PlayStation 3 en Xbox 360. De game is wereldwijd al meer dan twee miljoen keer over de toonbank gegaan en we kunnen toch van een behoorlijk succes spreken.

Zodoende is er goed nieuws te melden voor PC-gamers, want vandaag is bekend gemaakt dat komende zomer een PC-versie van Devil May Cry 4 zal verschijnen. Deze versie bevat de nieuwe Turbo mode, waarbij je zult spelen op hoge snelheid, en een Legendary Dark Knight Mode, waarmee je gaat vechten tegen ongekend veel tegenstanders tegelijk.

Daarnaast kent deze versie verbeterde graphics en zullen tegenstanders op andere locaties in de levels te vinden zijn. Tussenfilmpjes zullen in hoge resolutie en op maximaal 120 fps afgespeeld worden. Er zal ook een demo uitgebracht worden, enige tijd voordat de game in de winkels zal liggen.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Wil je meer weten over Devil May Cry 4? Check dan snel onze review!

Devil May Cry 4 is verschenen voor de Xbox 360 en Playstation 3. Een PC-versie volgt ergens in de zomer.

 1.   
  xizaaR's avatar

  Eindelijk dat werd tijd

 2.   
  Tadao's avatar

  ik d8 dattie er nie voor zou komen
  voor nix voor de 360 gekocht xD

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Goede actie, maken ze vast veel gamers blij mee. 🙂

 4.   
  JonsoN's avatar

  Als de game dan hopelijk ook te spelen is zonder die faking controller.. dan ga k m zeker halen!

 5.   
  Masco's avatar

  die staat op me verlanglijstje! 😆

 6.   
  Tadao's avatar

  JonsoN schreef, "Als de game dan hopelijk ook te spelen is zonder die faking controller.. dan ga k m zeker halen!"

  kan wel,is alleen soms lastig:P
  btw alsik me nie vergis hebje speciale controlers die je aan pc voor ziets kan aansluiten als je wilt(kon in ieder geval bij dmc 3)

 7.   
  Tollos's avatar

  altijd weer die extra content voor de pc

 8.   
  Tadao's avatar

  jezzz schreef, "altijd weer die extra content voor de pc"

  omdat daar meer ruimte op zit…