Age of Conan: Hyborian Adventures krijgt prijskaartje

In mei kunnen PC-gamers al aan de slag met de mythische MMO-game Age of Conan: Hyborian Adventures. Vandaag is onthuld dat de game de bekende gouden status heeft bereikt, waardoor het een kwestie van produceren en verschepen is.

Interessanter nieuws is de onthulling van het bijbehorende prijskaartje. De game zal voor 49,99 euro over de toonbank gaan, waarbij er vervolgens maandelijks een bedrag van 12,99 euro exclusief BTW betaald dient te worden voor het abonnement op deze MMO.

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 20 mei verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt in de loop van 2009.

 1.   
  Cyart's avatar

  ook al zo’n betaalde MMO ๐Ÿ˜ก

 2.   
  GraveDevil's avatar

  idd, fack dat! kbetaal al genoeg ๐Ÿ˜ก en dan ook nog es 30gb hdd wat ik niet heb ๐Ÿ˜ก

 3.   
  Alias's avatar

  Niks voor mij zo’n MMO waar je een aanschafbedrag voor moet betalen en vervolgens ook nog per maand voor moet gaan betalen. Dan heb ik liever een ander spel waar je een aanschafbedrag voor betaald met een goede multiplayer erin of een mooie singleplayer. ๐Ÿ˜‰

 4.   
  GraveDevil's avatar

  Weet je… ik verdien genoeg… Als ze het automatisch van mn bank willen halen wil ik het best doen… Maar ik wil niet net zo als bij WoW om de maand (of 3 of wat dan ook) naar de winkel moete fietse om zon kaart te hale.. dat gaat me te ver.. Maar aan de andere kant: na 3 maanden is die โ‚ฌ12 โ‚ฌ36 en daarmee kun je van cdwow ook 1 van de nieuwste games kopen… moeilijk..

 5.   
  -050- Critical's avatar

  betalen ik ben niet rijk xD ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Xtremie's avatar

  Dat is gewoon geld stelen ๐Ÿ˜›

 7.   
  Jarek's avatar

  hij leek me best wel mooi.
  wanneer beginnen ze een keer guildwars na te doen.
  zulk soort games moeten we hebben.
  1x betalen en verder niet , en het is nog leuk ook.

 8.   
  GraveDevil's avatar

  ”gamerjarek1991″ schreef, "hij leek me best wel mooi.
  wanneer beginnen ze een keer guildwars na te doen.
  zulk soort games moeten we hebben.
  1x betalen en verder niet , en het is nog leuk ook."

  Guild Wars is niet leuk…. maar dat 1x betalen spreekt me wel aan. Maar de meeste van ons zijn Nederlanders: hoe minder je hoeft te betalen, hoe beter. Op zich is het niet zo gek veel, kga het gewoon voor een maandje proberen.. denk ik ๐Ÿ˜›

 9.   
  Vinstaro's avatar

  Dus dit is ongeveer hetzelfde als wow AT SLAAT NERENS OP T HELEMAAL NERGENS!!!!