Resistance 2 wordt getest voor 60-speler multiplayer en 8-speler co-op

Enkele dagen geleden kregen we al een plagende teaser te zien van Resistance 2, die volgens ontwikkelaar Insomniac Games een aantal nieuwe hints bevat over de inhoud van de game. Vandaag krijgen we echter heel anders nieuws te verwerken.

Volgens James Stevenson van Insomniac krijgen we later deze week meer details over Resistance 2, maar hij gaf al wel aan dat de ontwikkeling zeer voorspoedig verloopt. Ten slotte verklaarde Stevenson dat ze momenteel dagelijks een 60-speler multiplayer en een 8-speler co-op aan het testen zijn:

    “We’ve been working hard getting Resistance 2 ready for its fall release. Right now we’re play-testing 60-player multiplayer and eight-player co-op daily, while tweaking sections of our single-player levels.”

De tweede Resistance-game zal zich in de Verenigde Staten afspelen, waarbij hoofdpersoon Nathan Hale onderdeel uit zal maken van het Sentinels programma. Je zult niet alleen een nieuw verhaal spelen, maar Insomniac werkt ook aan verbeterde boss fights. De campaign is overigens niet alleen in singleplayer te spelen, want je kunt ook met twee spelers een offline co-op spelen of online via het PlayStation Network met acht gamers coΓΆperatief spelen. Daarnaast zijn er online-wedstrijden met maximaal zestig spelers mogelijk. Hierbij wordt elk teams opgedeeld in meerdere kleine teams, zodat er nog meer samengewerkt moet worden. Er zijn online ook diverse spelersklasses, zoals een Heavy, Medic en Special Ops, en de levels worden dynamisch opgebouwd waardoor deze elke keer iets anders zullen zijn.

Verder zal je over een Chameleon-voertuig kunnen beschikken dat de mogelijkheid heeft om zich te camoufleren. Overige aanpassingen betreffen een verbeterde A.I. en diverse grafische verbeteringen, zoals betere shaders, belichting en textures. Ook zal je meer tegenstanders tegelijk op het scherm tegen gaan komen in vergelijking met de eerste Resistance-game en ten slotte wordt er door Insomniac gewerkt aan een verbeterd systeem voor checkpoints en health.

Resistance 2 moet in de herfst van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Pieter Kontekrabber's avatar

    beter dat betekent nog meer kills op resistance 1 liepen er altijd al van die maloten in de rondte

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dam das veel voor mij hoeft dat niet zo 😳 Dan word ik aan elke kant geowned als ik niet op pas πŸ˜†

  3.   
    GraveDevil's avatar

    Ik moet egt een ps3 kopen πŸ™„ in 2009 heb ik er 1, anders stop ik me game πŸ˜†

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    Wtf :O vind met cod 4 16 spelers al veel

  5.   
    jungler's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Dam das veel voor mij hoeft dat niet zo 😳 Dan word ik aan elke kant geowned als ik niet op pas πŸ˜† "

    jha hier ook van da πŸ˜†

  6.   
    xizaaR's avatar

    jungler schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Dam das veel voor mij hoeft dat niet zo 😳 Dan word ik aan elke kant geowned als ik niet op pas πŸ˜† "

    jha hier ook van da πŸ˜† "

    idd πŸ˜†

  7.   
    delta62's avatar

    als je met 8 spelers co-op gaat wordt de campiagn dan niet een beetje makkelijk?

  8.   
    Xtremie's avatar

    GN Baby schreef, "

    ”jungler” schreef, "[quote=”Gamer4Ever-NL”]Dam das veel voor mij hoeft dat niet zo 😳 Dan word ik aan elke kant geowned als ik niet op pas πŸ˜† "

    jha hier ook van da πŸ˜† "

    idd πŸ˜† [/quote]

    Misschien dat de map heel groot is? πŸ˜•

  9.   
    cnribbens's avatar

    Dat wordt bruut zeker 8 man co-op!!!! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  10.   
    OkkieBOOMER's avatar

    OMG dat is wel heel goed voor je PS3 ,60 spelers online en 8 co-op dat is gewoon aburd veel.. insomaniac doet wel zijn best lol