Teaser Resistance 2 plaagt!

Er is een teaser verschenen van de game Resistance 2. In deze teaser plaagt hoofdpersoon Nathan Hale ons behoorlijk door niet veel los te laten over de game. De Resistance 2 teaser is dus een echte ‘teaser’.

De tweede Resistance-game zal zich in de Verenigde Staten afspelen, waarbij hoofdpersoon Nathan Hale onderdeel uit zal maken van het Sentinels programma. Je zult niet alleen een nieuw verhaal spelen, maar Insomniac werkt ook aan verbeterde boss fights. De campaign is overigens niet alleen in singleplayer te spelen, want je kunt ook met twee spelers een offline co-op spelen of online via het PlayStation Network met acht gamers coöperatief spelen. Daarnaast zijn er online-wedstrijden met maximaal zestig spelers mogelijk. Hierbij wordt elk teams opgedeeld in meerdere kleine teams, zodat er nog meer samengewerkt moet worden. Er zijn online ook diverse spelersklasses, zoals een Heavy, Medic en Special Ops, en de levels worden dynamisch opgebouwd waardoor deze elke keer iets anders zullen zijn.

Verder zal je over een Chameleon-voertuig kunnen beschikken dat de mogelijkheid heeft om zich te camoufleren. Overige aanpassingen betreffen een verbeterde A.I. en diverse grafische verbeteringen, zoals betere shaders, belichting en textures. Ook zal je meer tegenstanders tegelijk op het scherm tegen gaan komen in vergelijking met de eerste Resistance-game en ten slotte wordt er door Insomniac gewerkt aan een verbeterd systeem voor checkpoints en health.

Resistance 2 moet in de herfst van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    en 12 juni komt er een gameplay trailer 8)

  2.   
    Xtremie's avatar

    Grafisch doet het me een beetje aan Killzone 2 denken 😛 ik verwacht veel van deze game 🙂

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    hoeveel jaar zit er tussen deel 1 en 2 je ziet daar in New York alles is is een toekomst achtige look terwijl in engeland alles nog een premetiefe look gaf en van deze tijd 🙄

  4.   
    Pieter Kontekrabber's avatar

    het kan aan mij liggen hoor maar het ziet er niet echt veel anders uit dan het eerste deel

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Ziet er toch al wel vet uit. Ik koop het tweede deel denk ik niet 😳

  6.   
    Alias's avatar

    ”noell2802″ schreef, "en 12 juni komt er een gameplay trailer 8) "

    Aan het einde van de trailer staat toch 13 juni 😉