Saints Row 2 krijgt wereldwijde releasedatum

Eergisteren werd bekend dat Saints Row 2 op 26 augustus in Amerika zou verschijnen. Een Europese datum was echter nog niet zeker. Inmiddels heeft een contactpersoon van THQ bevestigd dat 26 augustus een wereldwijde releasedatum is en ook Europa dan voorzien zal zijn van Grand Theft Auto IV’s grootste concurrent. Ook kun je een kijkje nemen op de website.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd. Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 verschijnt op 26 augustus voor de PS3 en Xbox 360.

  1.   
    Niekolaas's avatar

    Ben benieuwt!! Maar ben nog aan het twijfelen of ik hem wel echt wil gaan komen

  2.   
    Kilerden's avatar

    dat wordt dan wachten 🙂

  3.   
    Jezzol's avatar

    Make time go faster! 👿

  4.   
    GutZilla's avatar

    Zo hoort het, het is zo irritant als games op verschillende tijdstippen uitkomen, zeker als ze online zijn.

  5.   
    Wouter's avatar

    Ze zeggen constant dat Saints Row 2 een waardig concurrent gaat worden van GTA IV. Ik denk het tegenovergestelde. Saints Row 2 komt zo’n 4 à 5 maanden later uit dan GTA IV. Ik weet zeker dat miljoenen mensen geen zin hebben om te wachten op deze game. Die gaan allemaal voor GTA. Het zou wel kunnen dat mensen Saints Row voor de fun gaan kopen. Zo zie ik Saints Row ook eigenlijk meer. GTA is veel serieuzer. Het is maar waar je van houdt. 🙂

  6.   
    r_AW's avatar

    Leuk voor de fans, maar ik zal er niet naar uitkijken!

  7.   
    bulletnl's avatar

    Vind Saints Row beter, je had veel meer mogelijkheden. Bijv races, pimp spelen, huurmoorden doen en auto’s verzamelen. Dit had je bij GTA series veel minder. Ik denk dat GTA IV beter zal gaan verkopen, maar alsnog ga ik Saints Row 2 kopen ^^ Beter dat die ook 26 aug. uitkomt 😆 8)