Speel als Bard in Wrath of the Lich King en World of Warcraft komt naar de consoles

Hier op GamersNET zijn we de 1 april-grappen allang ontgroeid, maar bij Blizzard houden ze nog wel van een geintje. Zo hebben ze dit jaar niet één, maar twee 1 april-grappen bedacht.

Ten eerste moet er naast de Death Knight nog een Hero Class in het spel komen te zitten, namelijk de Bard. De Bard doet zijn vijanden damage door muziek te maken en beschikt over aanvallen zoals de Epic Solo, Tape Jam en Shoegazer. Daarnaast zijn zijn talentpoints te besteden in talent trees zoals Punk Rock en Metal. Komt het zien op de productpagina.

Daarnaast komt World of Warcraft nu ook eindelijk naar de consoles toe. In Molten Core: Unleashed kun je de strijd weer aangaan met de vijanden uit de allereerste high-end raid instance van World of Warcraft. En dit alles in prachtig 2D, ‘glorious 192i’ en mét geluid! Daarnaast kun je je karakter bewegen in maarliefst acht verschillende richtingen en de strijd aangaan met onder andere Magmadar, Majordomo Executus en natuurlijk Ragnaros. Meer informatie en zelfs een trailer vind je hier.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

Ga alvast de kou in en reis naar het noorden met onze Fast Forward!

World of Warcraft: Wrath of the Lich King zal in de loop van dit jaar uitkomen voor de PC.

  1.   
    xizaaR's avatar

    Lol moet je zeker ook betalen p/m 😮

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    GN Baby schreef, "Lol moet je zeker ook betalen p/m 😮 "

    waarschijnlijk wel 😀 , want als ze het opeens gratis gaan maken gaat iedereen natuurlijk gelijk overstappen op de c onsoles 😉 Maar het blijft een saai spel waar je het ook op speeld 😆

  3.   
    Rideo Mortem's avatar

    Priceless. Blizz is de koning van de 1 april grap, al jaren ^^ (en frufo een beetje)

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    1aprilll het staat op geen een andere site dusss

  5.   
    VanishNL's avatar

    natuurlijk is het een 1 april grap als je alleen al naar die trailer kijkt zie je al wat voor een bullshit het is 😆

  6.   
    MauriceV's avatar

    moet je zeker weer betalen

  7.   
    cod4's avatar

    Denk het wel

  8.   
    JonsoN's avatar

    yves_the_man schreef, "natuurlijk is het een 1 april grap als je alleen al naar die trailer kijkt zie je al wat voor een bullshit het is 😆 "

  9.   
    jungler's avatar

    JonsoN schreef, "

    ”yves_the_man” schreef, "natuurlijk is het een 1 april grap als je alleen al naar die trailer kijkt zie je al wat voor een bullshit het is 😆 "

    "

    idd
    maar zouw wel welkom zijn eindelijk in hd 😀

  10.   
    MauriceV's avatar

    Is dit een grap ? of niet , kzou het graag willen weten