Een reeks verbeteringen in nieuwe trailer Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl doet het erg goed op de plekken waar de game al verschenen is en is zelfs Nintendo’s snelst verkopende game ooit. Helaas moeten wij, Europeanen, nog even wachten voordat we met Brawl aan de slag kunnen, tot grote spijt van Teun. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin we de Super Smash Bros. serie zien verbeteren door de jaren heen.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Meer informatie? Lees onze Fast Forward!

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in het tweede kwartaal van dit jaar voor de Wii.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  In de loop van de jaren zijn dus alleen de grafics verbeterd ๐Ÿ˜† De rest is hetzelfde ๐Ÿ˜€

 2.   
  blizzardo's avatar

  Ja maar dat is met dit soort spellen wel meestal het geval:P

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  Grafisch wel beter, maar ik denk dat de gameplay het spel beter dan de voorgangers maakt.

 4.   
  Tadao's avatar

  if wat slechter:P
  kheb de eerste 2 super smash bros. al gespeeld:P
  waren wel lol.
  toen kwam wii en moest de ”trilogie”voor mij verpesten:(
  (en nie ik ga nie speciaal hiervoor wii kopen,kben blut)

 5.   
  Uchiha linkz's avatar

  Hehe maarja het blijft gwn een kick ass game ๐Ÿ˜€

 6.   
  Verbeemen's avatar

  Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

  is dat fifa niet geweest? en medal of honor kunt ge toch ook online spelen?

  ๐Ÿ˜• het ziet er wel goed Nintendo is de eenigste die alles uit de wii kan haalen en te goei

 7.   
  GutZilla's avatar

  )GN(-Erik schreef, "In de loop van de jaren zijn dus alleen de grafics verbeterd ๐Ÿ˜† De rest is hetzelfde ๐Ÿ˜€ "

  Moooo…Ben je dom ofzo? Er is veel meer veranderd, de modes, characters, gamplay, items, oline, maps, inderdaad de graphics en nog veel meer…Als we zo gaan beginnen kun je dat wel bij elk spel gaan zeggen: GTA, Halo, COD, Tekken…Denk ff na voordat je wat zegt.

 8.   
  ckerigon's avatar

  het maakt niet uit het zijn alle 3 top games en blijven het ook ๐Ÿ˜€

 9.   
  Tha Destiny's avatar

  Ze hebben het einde van de singleplayer verklapt :'(

  ๐Ÿ˜›

 10.   
  cas_09's avatar

  Ik heb ‘m, en ja, ’t is idd een topgame der topgames op de Wii, slechts 2 spellen komen imo een bรฉรฉtje in de buurt van de heiligheid die deze game uitstraalt (Twilight Princess en Galaxy). En voor je gaat stellen dat ik illegaal bezig ben: een game laten importeren is niet illegaal en zelfs de freeloader is legaal ๐Ÿ˜‰
  Mocht je interesse hebben: ik heb hem bij de plaatselijke gamesboer gekocht (incl. freeloader) voor zo’n 70 euro.
  WAARSCHUWING: Eventuele sociale levens kunnen ernstige schade oplopen, er wordt daarom ook geadviseerd ten alle tijden een non-gamer in het gezelschap te hebben als je gaat Brawlen. Spreek met hem/haar een limiet af van wat je mag gamen die dag, want anders: zeg maar dag met je handje tegen alle sociale contacten (behalve dus de rest die Brawl heeft en online kan…;))

 11.   
  Bunti's avatar

  het kan dan wel op de voorgangers lijken maar super smash bros op de nintendo64 heb ik zeker wel 5000 uur gespeeld, af en toe speel ik t nog met wat vrienden blijft een heilig spel. Brawl ziet er zeker mooi uit. Gelukkig is het fox spaceship level er ook nog want die was toch het lekkerst om te spelen ๐Ÿ˜›

 12.   
  bolusbikker's avatar

  Met een H knakkers. M’n gegeven roepnaam is Theun by the way mochten jullie er ook een in de crew hebben ofzo. En aj ik ahd hem liever nu ook al eghad, misschien maar is met freeloader doen, kan je dan nog online enzo?
  ??