Super Smash Bros. Brawl best verkopende game in Amerika dit jaar

Super Smash Bros. Brawl is toch wel één van de klappers van dit jaar voor de Wii, getuige ook onze enthousiaste review. Dat wij er niet alleen zo over denken, bleek al kort na de release van de game toen diverse charts werden onthuld.

Inmiddels zijn we maanden verder en kan zelfs gesteld worden dat de nieuwe Smash Bros. in Amerika zelfs de best verkopende game van dit jaar is met 3,5 miljoen verkochte exemplaren. Een andere Wii-titel bleek ook ongekend populair, want Mario Kart Wii staat met 3,4 miljoen exemplaren op de tweede plaats. Grand Theft Auto IV volgt met 3,2 miljoen exemplaren als derde.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Ben je ook zo benieuwd naar Super Smash Bros. Brawl? Lees dan onze smashende review!

Super Smash Bros. Brawl is verschenen voor de Wii.

 1.   
  Rickass93's avatar

  Is ook niet zo gek! Geweldige games zijn het!

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Super Smash Brothers Melee was ook de beste Nindendo 64 (ook gamecube??) game dus dit had ik wel verwacht. 😆

 3.   
  King Brawl's avatar

  Dit spel moet je echt hebben. Dit is het bewijs dat de Wii niet alleen Wii Sports, Play, Music enzo heeft.

  PS3 en 360 bezitters kunnen jaloers zijn op dit meesterwerk.

  Dé beste game van 2008!

 4.   
  Machtaman's avatar

  King Brawl schreef, "Dit spel moet je echt hebben. Dit is het bewijs dat de Wii niet alleen Wii Sports, Play, Music enzo heeft.

  PS3 en 360 bezitters kunnen jaloers zijn op dit meesterwerk.

  Dé beste game van 2008!"

  Jaloers word ik niet wij hebben gears of war 2, gta iv, FABLE 2, FAR CRY 2, Mirrors edge nog veel meer Genoeg om beter dan wii te ZIJN!!!
  XBOX USER HE 😉

 5.   
  /DareDevil's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Super Smash Brothers Melee was ook de beste Nindendo 64 (ook gamecube??) game dus dit had ik wel verwacht. 😆 "

  Super Smash Bros was op de N64 en Super Smash Bros Melee op de Gamecube.
  Dit zijn idd echt gewoon enorm goede games deze is echt zo gaaf ik vindt het soms jammer dat ik geen Wii heb maar wel een Gamecube en Xbox360 😆