Super Smash Bros. komt deze vrijdag naar de Virtual Console

Het is tijd om weer een datum te prikken in die agenda’s, want aanstaande vrijdag verschijnt de Nintendo 64-klassieker Super Smash Bros. voor de Virtual Console. Deze zal, zoals verwacht, 1000 Wii Points kosten, dus pak die controller binnenkort maar gauw weer op om plezier te beleven met deze klassieker.


Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Ben je ook zo benieuwd naar Super Smash Bros. Brawl? Lees dan onze smashende review!

Super Smash Bros. Brawl is verschenen voor de Wii.

  1.   
    Verbeemen's avatar

    kan zijn dat ik hem download, mijn nintendo sterren vervallen toch in eind juni

  2.   
    nurie's avatar

    de 2e game die ik ooit gespeeld heb *van de jonge generatie*, ow toen pwnde pikachu nog xD