Demo Condemned 2 verschenen op PlayStation Store

De demo van Condemned 2 is vanaf heden te downloaden in de PlayStation Store. Zeer binnenkort zal deze demo ook op Xbox Live verschijnen. De game werd onlangs kort uitgesteld naar 4 april, maar nu kun je dus zelf al een voorproefje nemen voordat je definitief ten onder gaat in liters bloed…

In Condemned 2 speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden. Om het mysterie van Condemned 2 op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking.

De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Wil je meer weten over Condemned 2? Check dan ook eens onze hands-on preview! Zeer binnenkort kun je ook de review verwachten op GamersNet.

Condemned 2 zal op 4 april verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Xtremie's avatar

    Jup heb em al gedownload hij is leuk 😀