Demo Condemned 2 verschenen op Xbox Live

De demo van Condemned 2 is sinds eind maart al te downloaden via de PlayStation Store, maar Xbox 360-bezitters moesten nog altijd geduld hebben. Vandaag is het moment daar dat ook zij met Ethan Thomas aan de slag mogen, want een 737MB grote demo is op Xbox Live verschenen.

In Condemned 2 speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden. Om het mysterie van Condemned 2 op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking.

De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Wil je meer weten over Condemned 2? Check dan ook eens onze review!

Condemned 2 is op 4 april verschenen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Nu pas? ๐Ÿ˜› Deze game is echt megagaaf!!!

 2.   
  Xtremie's avatar

  ps3 gek schreef, "Nu pas? ๐Ÿ˜› Deze game is echt megagaaf!!!"

  Idd erg laat meestal is dit andersom ๐Ÿ‘ฟ