Eerste expansion voor Lord of the Rings Online aangekondigd

Turbine, developer van Lord of the Rings Online, heeft de eerste details vrijgegeven van een expansion voor hun populaire MMORPG. Bij het Codemasters Online Gaming event werd in een speech aangekondigd dat de uitbreiding ‘The Mines of Moria’ zal gaan heten en dat het voor het einde van het jaar uitkomt.


The Mines of Moria zal high-level spelers uit het gebied van Eriador nemen, naar de met goblins ge茂nfesteerde mijnen van Moria. Jij als speler zal in het van oorsprong door dwarfs bezeten gebied aankomen vlak nadat de Fellowship of the Ring, volgens het boek, daar doorheen is gepasseerd. Je zal hier weer eindbazen tegenkomen bekend uit de Tolkien verhalen. Zo zul je de The Balrog en The Watcher moeten bevechten. Volgens Jeffrey Steefel, die de uitbreiding aankondigde, gaat dat een ”onvergetelijke ervaring” worden.

Ook worden er 10 levels toegevoegd aan het spel, waardoor je als speler van level 50 tot level 60 door kan spelen. Daarnaast worden twee nieuwe klassen beschikbaar: de Warden en de Runekeeper. Verdere details hierover zijn nog niet bekend. Enkele andere features omvatten grote hoeveelheden instances voor groepen van 3, 5, 12 en 24 spelers, een nieuw leaderbord en achievements systeem, verbeterde AI en de mogelijkheid om je als speler bij de Fellowship te voegen om het verhaal nog dichter bij het boek te laten verlopen.

Ter promotie van deze eerste expansion heeft Turbine een website opgestart waar je een web-minigame kunt spelen om in-game opdrachten en items te unlocken voor je LOTRO karakter. Je kunt hier ook de nieuwe features van de aankomende expansion bekijken. De eerste minigame wordt op 31 maart vrijgegeven.

Aan het eind van 2008 zal The Mines of Moria verschijnen voor de PC, als uitbreiding voor The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar.

  1.   
    SuperNova's avatar

    Ik overweegde dit te kopen, maar nu koop ik em zeker 馃檪

  2.   
    Rosmale_Terror's avatar

    ik zou m nooit kopen 馃槢

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik koop dit soort games niet omdat ie gevaarlijk verslavend zijn zoals dit spel en WOW ( Wat geen grap is) 馃檮

  4.   
    NLkevvNL's avatar

    je moet er per maand voor betale. fack off met die game

  5.   
    JonsoN's avatar

    NLkevvNL schreef, "je moet er per maand voor betale. fack off met die game"

    Tsjah er zijn mensen die hebben dat er voor over ehh.. 馃檪

  6.   
    PS3Killer's avatar

    JonsoN schreef, "

    ”NLkevvNL” schreef, "je moet er per maand voor betale. fack off met die game"

    Tsjah er zijn mensen die hebben dat er voor over ehh.. :)"

    Heel veel btw, maar die kopen meestal dan ook weinig andere games meer. 馃槙