Lord of the Rings Online voorzien van Book 7: Leaves of Lórien

Een tijdje geleden kwam de uitbreiding Lord of the Rings Online: Mines of Moria uit. Dit was een betaalde uitbreiding die veel nieuwe content aan het spel toevoegde. Nu is het weer tijd voor een gratis update voor Lord of the Rings Online.

Book 7: Leaves of Lórien brengt onder andere een nieuw gebied, genaamd Lothlorien, en een nieuwe Raid die zich diep in de mijnen van de dwergen afspeelt. Verder zijn er een hoop nieuwe quests, instances en andere nieuwe features toegevoegd. De update richt zich vooral op nieuwe spelers, maar de high-level spelers kunnen ook weer genoeg beleven.

Update: De update is nu alleen nog op de Amerikaanse servers beschikbaar, de Europese servers moeten tot 26 maart wachten.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide reviews van Shadows of Angmar en Mines of Moria.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is in 2007 verschenen voor de PC. De eerste uitbreiding, genaamd Mines of Moria, is sinds november 2008 verkrijgbaar.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  milbot's avatar

  Een kleine toevoeging: Alleen de Amerikaanse spelers hebben nu al toegang tot book 7, de Europese spelers moeten nog wachten tot minstens 26 maart.

 2.   
  R1chardTM's avatar

  milbot schreef, "Een kleine toevoeging: Alleen de Amerikaanse spelers hebben nu al toegang tot book 7, de Europese spelers moeten nog wachten tot minstens 26 maart."

  Bedankt, heb het even nagekeken en het klopt. De bron had het verkeerd, maar het bericht is aangepast.

  Nog een keer bedankt voor de oplettendheid. 🙂

 3.   
  R1chardTM's avatar

  Oops dubbel post, dom van mij. 😉

 4.   
  R1chardTM's avatar

  Oops dubbel post, dom van mij. 😉

 5.   
  DutchFreeze's avatar

  driedubbelpost zelfs, hoe dom kan je zijn 😛

  je kan lotr online toch ook uitproberen of niet?
  hij lijkt me namenlijk wel lagge

 6.   
  milbot's avatar

  Ja hoor, je kan hem eventjes uitproberen. Neem hier maar een kijkje.