Lord of the Rings Online morgen voorzien van Book 8: Scourge of Khazad-dum

Codemasters zal Lord of the Rings Online morgen voorzien van nieuwe content in de vorm van Book 8: Scourge of Khazad-dum. Book 8 voegt een nieuwe raid toe, nieuwe small-party instances, enkele gameplay tweaks en een Summer Festival.

Het verhaal van Book 8: Scourge of Khazad-dum draait om een tovenaar die kwade dingen wil uitvoerer in Khazad-dum, ook wel bekend als Moria, de dwerglocatie waar Gandalf tegen een Balrog ging vechten.

Kleine party’s gaan in diverse instances proberen de tovenaar te stoppen en er is een nieuwe Dark Brotherhood missie, die uit zal monden in een raid voor 12 spelers. Het Summer Festival zorgt voor luchtige ontspanning met nieuwe kostuums, enkele missies en Inn-based challenges.

Bekijk onderaan dit bericht de speciale Book 8-trailer.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide reviews van Shadows of Angmar en Mines of Moria.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is in 2007 verschenen voor de PC. De eerste uitbreiding, genaamd Mines of Moria, is sinds november 2008 verkrijgbaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren