Super Smash Bros. Brawl disc zorgt voor problemen

Als er รฉรฉn game is waar menig Wii-gamer naar uitkijkt, dan is het wel Super Smash Bros. Brawl. Na Japan is de game nu ook in de Verenigde Staten uitgebracht, al lijkt dat niet geheel soepel te verlopen. Diverse Wii-gebruikers klagen namelijk dat de Wii niet in staat zou zijn om de double-layer disc van Brawl te lezen.

Nintendo adviseert mensen die herhaaldelijk problemen ondervinden met het afspelen van Super Smash Bros. Brawl om hun Wii op te sturen voor onderhoud aan de lens.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Meer informatie? Lees onze Fast Forward!

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in het tweede kwartaal van dit jaar voor de Wii.

 1.   
  calkie's avatar

  ok nu de ps3 nog en dan kunnen we zeggen dat deze generatie consolles niet echt betrouwbaar was,maar ik dacht dat nintendo juist er voor koos om oudere producten te gebruiken omdat ze die kenden laag in prijs was en BETROUWBAAR ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  HAHA wie maakt er nou weer een game voor een concole als hij niet werkt op de concole ๐Ÿ˜† OWNAGE!!

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  Hopelijk is dat als ze hier komen verholpen

 4.   
  Mrn.'s avatar

  calkie schreef, "ok nu de ps3 nog en dan kunnen we zeggen dat deze generatie consolles niet echt betrouwbaar was,maar ik dacht dat nintendo juist er voor koos om oudere producten te gebruiken omdat ze die kenden laag in prijs was en BETROUWBAAR ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› "

  Volgens mij gaat de Playstation 3 geen fout maken, tot nu toe vind ik het de betrouwbaarste console ๐Ÿ˜ณ .

 5.   
  JonsoN's avatar

  waar blijft de tijd van de CD-ROMS

 6.   
  ckerigon's avatar

  ik hoop dat nintendo er gauw wat aan doet wat dit is natuurlijk een slechte zaak
  ๐Ÿ˜ก

 7.   
  PS3Killer's avatar

  Mooi logo. ๐Ÿ™‚