Schattige poppetjes en groteske omgevingen op screens LittleBigPlanet

Eergisteren nog, kregen we te horen dat het schattige LittleBigPlanet alleen op Blu-Ray verschijnt. Vandaag alweer iets nieuws onder de zon wat betreft de game: nieuwe screenshots! Bekijk ze hieronder.


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

[SCREENSHOTS]

Wil je meer weten over LittleBigPlanet? Check dan snel onze LittleBigPlanet Fast Forward!

LittleBigPlanet zal in september verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Capp's avatar

    Lijkt net worms..
    Niet mijn smaak van gamen

  2.   
    ms13694's avatar

    idd… je moet d’r maar van houden 😡

  3.   
    JeanPaulV8's avatar

    kijk, dít is nou echt een game voor mij 😀 🙂

  4.   
    jungler's avatar

    ik denk da het wel vermakelijk is

  5.   
    bugatti's avatar

    jungler schreef, "ik denk da het wel vermakelijk is "

    denk da ook is zeker de moiete om is te proberen