Veel creatief puzzelplezier op nieuwe screenshots LittleBigPlanet

LittleBigPlanet is een game waar zowel het publiek als Sony zelf veel van verwacht. Deze puzzelgame zal vooral dankzij de ongekende mogelijkheden van user-created content voor heel veel afwisseling gaan zorgen. Dat je bij het maken van je eigen levels en puzzels veel creatieve mogelijkheden tot je beschikking hebt, laten deze nieuwe screenshots goed zien.


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

[SCREENSHOTS]

Wil je meer weten over LittleBigPlanet? Check dan snel onze LittleBigPlanet Fast Forward!

LittleBigPlanet zal in september verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    RockMan's avatar

    Littlebigplanet, wat een naam ๐Ÿ˜†

  2.   
    ckerigon's avatar

    sommige screens zien er wat wazig en slecht uit maar kweet wel dat het goed komt ๐Ÿ˜›

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Zijn inderdaad al mooiere screens van geweest maar dit wordt echt een topper. Leuk voor een breed publiek en user created content is ideaal om er heel lang lol mee te hebben. 8)

  4.   
    Tadao's avatar

    oh da spel,lijkt net rechtsreekt uit een oude MTV reclame

  5.   
    jungler's avatar

    tziet er echt geinig uit :d

  6.   
    ps3 gek's avatar

    Ik wil een demo!! ๐Ÿ˜† Ik ga deze game wel kopen. ๐Ÿ˜›