Steam lonkt naar muziek- en videodownloads

Steeds meer uitgevers bieden hun games aan via Steam, maar daarmee lijkt het einde nog lang niet in zicht. Meer vormen van digitaal entertainment zijn mogelijk, aldus Doug Lombari van Valve.

In eerste instantie zullen dat casual games zijn en games van buiten de VS. Ook video’s en muziek worden mogelijk geacht. Valve is zelfs al in gesprek met partijen om aan te bieden content te vergaren en verwacht voor het einde van dit jaar al een begin te kunnen maken.

Met 15 miljoen accounts is dat helemaal geen gek idee.

  1.   
    Tom's avatar

    Ik heb het weliswaar wel op m’n desktop staan, maar downloaden? Naaah…

  2.   
    JonsoN's avatar

    Tharduz schreef, "Ik heb het weliswaar wel op m’n desktop staan, maar downloaden? Naaah… "

  3.   
    -050- Critical's avatar

    Tharduz schreef, "Ik heb het weliswaar wel op m’n desktop staan, maar downloaden? Naaah… "

    zou je misschien wel moeten doen het is meestal gewoon veel goedkoper. het grootste voordeel is dat steam je download altijd onthoud en dus als je pc crashed je zo weer gratis kan downloaden 🙄

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    )wtw(Critical schreef, "

    ”Tharduz” schreef, "Ik heb het weliswaar wel op m’n desktop staan, maar downloaden? Naaah… "

    zou je misschien wel moeten doen het is meestal gewoon veel goedkoper. het grootste voordeel is dat steam je download altijd onthoud en dus als je pc crashed je zo weer gratis kan downloaden 🙄 "

    dat heet ook je spellen op cd/of dvd houden heb je ook nergens last van. En ja de meeste mensen hebben al hun muziek wel op een ipod of een andere mp3/mp4 speler staan met zoveel gb. Dus dan kunnen ze het zo weer van die speler af halen en hoef je het niet eens te downloaden.

    En ja je documenten enzo is gewoon altijd veilig om de zoveel tijd te backuppen op een memory stick of een online ding als die nieuwe skydrive bijv van Microsoft bijv