Empire Interactive bevestigt demo FlatOut: Head On

FlatOut: Head On brengt straks weer veel racegeweld naar de PlayStation Portable. Vorige week kwam het voorzichtige bericht al naar buiten dat er op 22 februari een demo uitgebracht zal worden van deze FlatOut-game. Vandaag bevestigt uitgever Empire Interactive dit, waardoor we over 10 dagen de eerste Head On-meters kunnen maken.

De demo bestaat uit drie levels van de Carnage modus: een Race, een Destruction Derby en een Ragdoll Stunt. Je zult zoveel kunnen spelen als je wilt, maar het is niet mogelijk om games te saven of features vrij te spelen in de demo. Je kunt de demo straks downloaden via de site van Empire Interactive of de PlayStation Store.


FlatOut: Head On maakt gebruik van de PSP’s snellere processorkracht en de pick up-and-play arcade stijl. Met maar liefst negen verschillende spelmodi kan je helemaal los gaan in onder andere carnage challanges, een carrière modus, destruction derbies, een multiplayer party-modus en een extreme ragdoll stunt-modus. Verwacht acht wagens per race en niet minder dan 4000 vernietigbare objecten per track.

FlatOut: Head On zal op 14 maart uitgebracht worden voor de PlayStation Portable.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ben benieuwd, ga die demo zeker downloaden straks. 🙂

  2.   
    Xtremie's avatar

    ik ook gek op crashgames 😀