Demo FlatOut: Head On verschijnt 22 februari

FlatOut: Head On brengt straks weer veel racegeweld naar de PlayStation Portable. PSP-gamers hoeven echter niet heel lang meer te wachten op deze game, want Atari liet vorige maand weten dat FlatOut: Head On op 14 maart in de Europese winkels komt te liggen.

Inmiddels is ook bekend gemaakt dat er op 22 februari een demo uitgebracht zal worden van deze FlatOut-game. De demo bestaat uit drie levels van de Carnage modus: een Race, een Destruction Derby en een Ragdoll Stunt. Je zult zoveel kunnen spelen als je wilt, maar het is niet mogelijk om games te saven of features vrij te spelen in de demo.


FlatOut: Head On maakt gebruik van de PSP’s snellere processorkracht en de pick up-and-play arcade stijl. Met maar liefst negen verschillende spelmodi kan je helemaal los gaan in onder andere carnage challanges, een carrière modus, destruction derbies, een multiplayer party-modus en een extreme ragdoll stunt-modus. Verwacht acht wagens per race en niet minder dan 4000 vernietigbare objecten per track.

FlatOut: Head On zal op 14 maart uitgebracht worden voor de PlayStation Portable.

  1.   
    kasper1221's avatar

    WAAR BLIJFT DIE DEMO!!! 👿 🙁

  2.   
    19Gamer92NL's avatar

    Waar blijf die demo?? 😥 Over staat dat die demo op 22 februari uit zijn komen. Nu is het al bijna 2 weken geleden en nergens is de demo te vinden.

    Gamersnet weten jullie soms waar de demo blijft?

  3.   
    kasper1221's avatar

    hij is er in de ps store
    😀