God of War: Chains of Olympus straks ook naar de PS2?

God of War: Chains of Olympus wordt het eerste avontuur van Kratos op de handheld. Verwacht weer veel ouderwetse actie, combo’s, puzzels en een stevige lading Griekse mythologie. Uit de geruchtenrubriek van het magazine EGM duikt echter een heel sappig bericht op, want er doen momenteel verhalen de ronde dat God of War: Chains of Olympus ook naar de PlayStation 2 zal komen.

Uiteraard is het slechts een pril gerucht en valt het nergens te bevestigen, maar conversies tussen de PSP en PlayStation 2 zijn al vaker voorgekomen. Daarnaast kent de game ook een geheel nieuwe verhaallijn, waardoor het zeker interessant kan zijn voor PS2-gamers. De tijd zal het leren of ook dit avontuur van Kratos voor de PS2 zal verschijnen.

God of War: Chains of Olympus speelt zich enkele jaren voor het originele God of War af, in een periode waarin Kratos tien jaar lang trouwe dienst moet bewijzen aan de Gods of Olympus. Hij reist naar landen waar nog nooit eerder een sterveling is geweest. Terwijl de wereld in eeuwige duisternis is gehuld en de Goden machteloos toekijken, neemt Kratos het op tegen de meest gevreesde figuren uit de Griekse mythologie. Uiteindelijk wordt Kratos gedwongen om te kiezen tussen zijn persoonlijke verlossing of het redden van de historische wereld van een zekere vernietiging.

Wil je meer weten over God of War: Chains of Olympus? Check dan snel onze Fast Forward!

God of War: Chains of Olympus wordt op 4 maart 2008 uitgebracht voor de PSP.

  1.   
    Pimkingetje's avatar

    ) Maar gewoon een PSP only titel en doe wat meer aan God of war 3 dan ook een PS2 versie te doen ๐Ÿ‘ฟ

  2.   
    ikketjuh's avatar

    Ik denk niet dat het nog handig is om iets nieuws uit te brengen voor de ps2.

    Je ziet microsoft toch ook niet nog even tussendoor een game voor de xbox uitbrengen?

  3.   
    jacobdb's avatar

    nee omdat de xdoos iets minder heeft verkocht dan de ps2 die zijn er echt gewoon te veel ๐Ÿ˜›

  4.   
    TheDude's avatar

    Inderdaad, de Xbox werd gewoon keihard in de steek gelaten terwijl de PS2 zeker nog wel prima games krijgt. Denk dat ook genoeg PS2-gamers zeker blij zullen zijn met een nieuw deel. God of War 3 komt er toch wel voor de PS3, dat zal nergens van invloed op zijn, dus laat maar komen. ๐Ÿ™‚

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    pimkingetje schreef, ") Maar gewoon een PSP only titel en doe wat meer aan God of war 3 dan ook een PS2 versie te doen ๐Ÿ‘ฟ "

    Ik ben net als jij een echt God Of War fan. Maar voor mij hoeft dat niet zo Toen Vice city en liberty city Stories kwam voor de PS2 was het een aardige game maar meer ook niet dus voor mij hoeft dit niet zo

  6.   
    Pimkingetje's avatar

    Ok, Ok, maar GTA was ook een uitzondering! ๐Ÿ˜‰