Gerucht: Ready at Dawn bezig met ontwikkelen nieuwe PSP game God of War

Eerst kondigde Ready at Dawn aan te stoppen met het ontwikkelen van games voor de PlayStation Portable, maar later kwam de ontwikkelaar daar op terug. De laatste Ready at Dawn game voor de PlayStation Portable was God of War: Chains of Olympus en volgens een gerucht komt er nu nog een nieuwe God of War game voor de PlayStation Portable, die wederom ontwikkeld zal worden door Ready at Dawn. Dit nieuws komt van een bron binnen Ready at Dawn en als dit waar is betekent dat dat we dit jaar rond de E3 de eerste beelden zullen kunnen verwachten.

Uiteraard is er aan Ready at Dawn gevraagd om commentaar op dit gerucht.

  “You know that even if we were [making the game], I couldn’t answer your question.”

Ready of Dawn bevestigt dit gerucht dus niet, maar er wordt ook niet ontkend dat men bezig is met een nieuwe God of War voor de PlayStation Portable.

God of War: Chains of Olympus speelt zich enkele jaren voor het originele God of War af, in een periode waarin Kratos tien jaar lang trouwe dienst moet bewijzen aan de Gods of Olympus. Hij reist naar landen waar nog nooit eerder een sterveling is geweest. Terwijl de wereld in eeuwige duisternis is gehuld en de Goden machteloos toekijken, neemt Kratos het op tegen de meest gevreesde figuren uit de Griekse mythologie. Uiteindelijk wordt Kratos gedwongen om te kiezen tussen zijn persoonlijke verlossing of het redden van de historische wereld van een zekere vernietiging.

Wil je meer weten over God of War: Chains of Olympus? Check dan snel onze review!

God of War: Chains of Olympus is reeds verschenen voor de PlayStation Portable.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wat een antwoord I couldn’t answer your question.” de meesten mensen zouden toch moeten weten dat we zun of in elk gevaal ongveer in die richting zulke antwoorden krijgen. bij het stellen van zulke vragen 😆

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Waarschijnlijk een combo van deel 2 en 3 misschien 😛