THQ: PS3-versie Frontlines: Fuel of War uitgesteld

Het waren roerige dagen bij uitgever THQ en ontwikkelaar Kaos Studios, want het gerucht deed de ronde dat de PlayStation 3-versie van Frontlines: Fuel of War mogelijk gecancelled was. Er werd al hevig gespeculeerd over grote problemen met deze versie, maar vandaag heeft THQ de stilte verbroken met een officiële mededeling.

De PS3-versie van Frontlines: Fuel of War loopt alleen wat vertraging op, maar is zeker nog steeds volop in ontwikkeling. De game zal gewoon volgens planning in februari verschijnen voor de PC en Xbox 360 en dus wat later voor de PlayStation 3. Er wordt op dit moment verwacht dat de PS3-versie in april zal verschijnen.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Lees ook onze beta-preview.

Frontlines: Fuel of War zal op 15 februari verschijnen voor de PC en Xbox 360. De PlayStation 3-versie volgt wat later, wellicht in april.

 1.   
  touchdown's avatar

  2 maanden verschil dat boeit lijkt mij toch niet voor een ps3 bezitter

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Volgens mij is deze game 10 keer vetter dan alle battlefield games bij elkaar, dus ik wil eigenlijk helemaal niet langer wachten 👿 🙁

 3.   
  TheDude's avatar

  Valt gelukkig wel mee ja, als het 2 maanden wordt natuurlijk. Zolang ze er maar een goede game van bakken, die preview klonk erg veelbelovend. 8)

 4.   
  ChielB's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Volgens mij is deze game 10 keer vetter dan alle battlefield games bij elkaar, dus ik wil eigenlijk helemaal niet langer wachten 👿 🙁 "

  Volgens mij kijk je uit naar de PC-versie en daar is toch niks mee aan de hand hoor… 😉

 5.   
  Bello 2185's avatar

  Ik wind FFOW niet echt gaaf ik hbe zeld de online beta gespeeld en die vond ik niet echt leuk.
  Als ik een PS3 of 360 had zou ik wel BF Bad Company kopen.

 6.   
  ikketjuh's avatar

  Shooters hoor je gewoon met keyboard en muis te spelen 🙂

  En FFOW gaat is geweldig, het heeft al het goede van verschillende games.

 7.   
  tinusjeh's avatar

  gelukkig niet uitgesteld voor de PC 8) 😀 😀

 8.   
  stormtrooper's avatar

  maakt me ook niet veel uit, had gehoord van gamekings, dat het spel nog vol bugs en problemen bevat, dus laat ze maar nog goed ontwikkelen.