Super Smash Bros. Brawl-gerucht: Lucario, Ness en Jigglypuff speelbaar?

In een recent vrijgegeven trailer van Super Smash Bros. Brawl zijn, na speurwerk van enkele fans, meer geruchten de kop op gedoken die toch wel ontzettend aannemelijk zijn. Een Japanse trailer van maar liefst vijf minuten verraadt namelijk de terugkeer van Jigglypuff en Ness, wiens aanwezigheid al twijfelachtig was. Groter nieuws echter is de opwachting van Pokémon Lucario, een niet zo legendarische Pokémon die wel de hoofdrol in een Pokémonfilm vertolkte (en daarmee zeer populair is). De reden voor deze aannames is de optie van de onlangs bekend gemaakte sticker power-ups. Door deze stickers bij een personage te plakken, kun je speciale eigenschappen aan het character toekennen.

In de trailer wordt dit gedemonstreerd, waarbij iedere sticker middels een klein icoontje laat zien welke personages de stickers kunnen gebruiken. En inderdaad… daar zien we een piepklein Ness koppie, evenals een Jigglypuff en een Lucario tussen de andere Pokémon. Geen Mewtwo en Pichu dus. Zelf zien? Scroll dan door naar 4:20 en overtuig jezelf. De echtheid van het filmpje is het enige dubieuze, aangezien Nintendo de versie zelf op andere wijze online heeft staan. Dit zou echter gebeurd zijn nádat onderstaand filmpje verschenen was. Vooralsnog geen officiële bevestiging dus, maar de geruchtenmolen draait op een manier waardoor ik een ritje mee wil maken…

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Lees ook nog eens onze Fast Forward van Super Smash Bros. Brawl.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik zie nergens een Jigglypuff hoor 😕 Gelukkig zit pickachu er nog wel in 😆 Bij SSBM was dat altijd al mijn favoriet. 😉

  Edit: Ik heb het filmpje tien keer gekeken maar ik kan ze echt niet ontdekken hoor 😕

 2.   
  thematter's avatar

  ik zag gaan lucario. maar ik denk wel dat ik dit spel ga kopen 🙂

 3.   
  Tha Duck's avatar

  Dan kijk nog maar eens goed. 😉 Ze staan dus bij de icoontjes op het stickerscherm he.

 4.   
  Tadao's avatar

  alleen voor de wii :S
  kwas altijd fan van super smash bros. maar kheb geen wii:S
  dus ik ga maar balen:P

 5.   
  Kaassouffl3's avatar

  deathM schreef, "alleen voor de wii :S
  kwas altijd fan van super smash bros. maar kheb geen wii:S
  dus ik ga maar balen:P"

  Alleen voor de wii…. HAd je mario op de 360 verwacht ofzo? xD

  Maar van mij hoeven ze dat roze zingende balletje er nie in te doen, laat kirby dan maar zingen:)

 6.   
  Lashrom's avatar

  Over Ness en Jigglypuff in Super Smash Bros. vond ik er echt niks aan. Maar de zeldzame pokemon Lucario wil ik wat juist meer zien met zijn Shadow Ball denk ik ! Hij wordt een krachtige character bij SSB ! Jammer dat ik geen Wii heb. Dan is SSB mijn eerste spel 🙂

 7.   
  Tadao's avatar

  kaassouffl3″][quote=”deathM schreef, "alleen voor de wii :S
  kwas altijd fan van super smash bros. maar kheb geen wii:S
  dus ik ga maar balen:P"

  Alleen voor de wii…. HAd je mario op de 360 verwacht ofzo? xD

  Maar van mij hoeven ze dat roze zingende balletje er nie in te doen, laat kirby dan maar zingen:) [/quote]

  nee,niet verw8-.-
  maar gehoopt voor op gc