Age of Conan: Hyborian Adventures uitgesteld tot mei

De MMORPG Age of Conan: Hyborian Adventures stond oorspronkelijk gepland voor een release eind 2007. De destijds gehouden bèta gaf ontwikkelaar Funcom echter genoeg feedback om de game flink te optimaliseren en zodoende werd de game uitgesteld naar maart van dit jaar.

Vandaag laat Funcom weten dat ze de game zo perfect mogelijk op de markt wil brengen en daarom nog iets meer tijd uittrekt voor de ontwikkeling en het stress-testen. De nieuwe releasedatum is momenteel 20 mei en we kunnen nog steeds voor de release een open bèta verwachten.

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 20 mei verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt iets later.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Kent iemand toevallig ook een futuristische Sci-fi MMORPG ??? Games over geschiedenis zijn namelijk minder leuk. 🙄

  2.   
    ChielB's avatar

    Dan kan je wellicht Tabula Rasa eens proberen.

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Haalde deze altijd door elkaar met die hack en slash Conan van vorig jaar. Dit klinkt toch wel erg leuk dus laat ze er maar goed de tijd voor nemen. 8)

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    ChielB schreef, "Dan kan je wellicht Tabula Rasa eens proberen."

    Oke bedankt 8) Die ziet er wel leuk uit om een keer te proberen 😆

  5.   
    Fantasymage's avatar

    Das balen 🙁