Super Smash Bros. Brawl onder de loep in nieuwe trailer

Denk je aan de Wii, dan denk je natuurlijk aan zwiepende kleuters en bejaarden, maar ook aan een aantal games waar al jaren op wordt gewacht. Een van die games is Super Smash Bros. Brawl, dat een absolute topper lijkt te gaan worden. We moeten nog even wachten tot de game hier verschijnt, maar tot dan kunnen we genieten van deze uitgebreide trailer.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Lees ook nog eens onze Fast Forward van Super Smash Bros. Brawl.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Hoeveel characters zitten er nou eigenlijk in totaal in brawl?

 2.   
  arie de beuker's avatar

  hehe wario is echt te lol 😆

 3.   
  Darkknight's avatar

  arie de beuker schreef, "hehe wario is echt te lol 😆 "

  idd super fart

 4.   
  Koen45's avatar

  Ja wario laat een dikke atoom scheet whaha 🙂