Snake’s grenade launcher onthuld voor Super Smash Bros. Brawl

Als er één game is waar werkelijk alle Wii-bezitters naar uit kijken, dan moet dat Super Smash Bros. Brawl zijn. Vandaag is er voor de verandering weer iets nieuws onthuld: Snake’s grenade launcher. Volgens de officiële website vraagt Snake om helikopter backup als hij zijn grote ‘final smash’ activeert. Vervolgens springt hij omhoog, klimt hij in een touwladder en schiet een scala aan granaten naar zijn tegenstanders.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

Lees ook nog eens onze Fast Forward van Super Smash Bros. Brawl.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Whaha lijk me wel vet xD

 2.   
  TheDude's avatar

  Laat ze maar zorgen dat SSBB ook hier zo snel mogelijk verschijnt. 😀

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Dit is zo vet, met de wii-mote werkt dat schieten echt perfect. Ik kijk er nu al naar uit om dit met een paar vrienden te doen, en dan met de grenade launcher de vluchtende mario, wario en luigi overhoop te schieten 😆 😆