EA bewust van Need for Spreet ProStreet glitches in laatste patch

De laatste patch van de nieuwste iteratie van Need for Speed heeft een hoop frustrerende symptomen met zich meegebracht. Het betreft vooral de PS3-versie van de game die met complete vastlopers en crashproblemen te kampen heeft tijdens het saven van een spel of het tunen van een auto. Ook de PC-versie is in mindere mate nog altijd niet bugvrij. Deze irritante problemen vertalen zich naar talloze klachten op het officiële forum van EA.

Daar wordt door een moderator verteld dat de ontwikkelaar zich bewust is van de glitches en zo spoedig mogelijk een nieuwe patch poogt uit te brengen. ”Het is gewoon frustrerend dat onze geweldige fans niet kunnen genieten van een aangename spelervaring met ProStreet met problemen als deze.” De woordvoerder geeft toe dat de oorzaak van de problemen nog niet helemaal bekend zijn, maar beweert dat het team mogelijke oorzaken heeft bevonden. Wellicht dat we binnenkort dan eindelijk met de versie aan de slag kunnen die de ontwikkelaar voor ogen had.

Need for Speed: ProStreet logo

Need for Speed: ProStreet richt zich op de straatracers, die zich in verschillende disciplines kunnen bewijzen als de beste racer en tuner ter wereld. Het Autosculptsysteem is in deze titel uitgebreid en geeft je de mogelijkheid om niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijk van je auto aan je wensen aan te passen, wat een directe invloed heeft op de performance van de auto. De graphics zijn weer naar een nieuw niveau getrokken en ook de AI is met nieuwe truukjes uitgerust. En als je de computertegenstanders zat bent, dan kun je het nog altijd opnemen tegen echte tegenstanders van vlees en bloed in een totaal vernieuwde online component.

Need for Speed ProStreet is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS. De PSP-versie volgt op 22 februari 2008.

  1.   
    Neolite's avatar

    ik vond het anders helemaal niet zo’n geweldig spel. Eerder een zoveelste racegame die zoveel beter had gekund.
    Doe mij maar PGR4 8)

  2.   
    Gerjann's avatar

    Het is toch het slechtste need for speed uit de serie! Het lijkt net Forza ofzo op circuit rijden dat hoort niet bij need for speed. Moet weer mooi tunen zijn in een donkere stad veeel mooier! Dit is 3x ruk

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik heb het spel nog niet en ik ga het ook niet kopen ook 😡 Het mooist van de Need For Speed games was het had zijn eigen stijl dus dat alles underground en iligaal was en dat je ook moest zien te ontkomen aan de politie in een grote stad vol met neon dus dit is een verkeerde stap die ze hebben gemaakt hopen dat de volgende weer zijn oude weg inslaat.Ik heb niks tegen aan veranderingen die moeten er zijn anders weet je niet of het gaat werken maar hoevel games zijn er gebaseerd race op een parcour? 😳

  4.   
    Jarek's avatar

    jah dat ben ik met je eens..
    en ik heb echtt heel raar beeld als ik de demo speel
    dus daarom heb ik de volledige game ook niet gekocht

  5.   
    Alias's avatar

    ”GerJan 15″ schreef, "Het is toch het slechtste need for speed uit de serie! Het lijkt net Forza ofzo op circuit rijden dat hoort niet bij need for speed. Moet weer mooi tunen zijn in een donkere stad veeel mooier! Dit is 3x ruk"

    inderdaad en ze moeten eens ophouden met het vergeten van de neon die ze er sinds de underground 2 uit hebben gelaten 🙁