Release LittleBigPlanet in september?

LittleBigPlanet is een game waar zowel het publiek als Sony zelf veel van verwacht. Deze puzzelgame zal vooral dankzij de ongekende mogelijkheden van user-created content voor heel veel afwisseling gaan zorgen. Momenteel is het wachten op de aangekondigde demo, die we mogelijk deze maand nog kunnen verwachten.

Omtrent de releasedatum van LittleBigPlanet is Sony altijd erg geheimzinnig geweest. Meer dan “ergens in 2008” werd tot dusver niet gemeld, maar vandaag komt daar wellicht verandering in. Een insider heeft de mensen van Eurogamer namelijk gemeld dat LittleBigPlanet in september zal verschijnen. Sony wilde nog niet officieel reageren op deze mogelijke releasedatum.


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Wil je meer weten over LittleBigPlanet? Check dan snel onze LittleBigPlanet Fast Forward!

LittleBigPlanet zal mogelijk in september verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Saai?? 😕

  2.   
    ps3 gek's avatar

    Ik kan niet wachten! 😛 Ik wil de demo alvast hebben. Misschien is 45 euro toch te veel voor dese game. 😉

  3.   
    Pimkingetje's avatar

    Lijkt me ernstig saai! 👿

  4.   
    Lashrom's avatar

    Nice.. Wat leuk is is dat je iemand anders een bitch clap kan geven en zichzelf eb iemand anders versieren..

  5.   
    Nuckey's avatar

    Mij lijkt dit opzich wel een leuk spel hoor!
    Vooral als je met vrienden online gaat spelen dan moet je elkaar helpen om het leveltje door te nemen. 🙂

  6.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ik wil rond die tijd een ps3 hebben… dus misschien haalk em dan ook wel!

  7.   
    ps3 gek's avatar

    Lashrom schreef, "Nice.. Wat leuk is is dat je iemand anders een bitch clap kan geven en zichzelf eb iemand anders versieren.. "

    Ik had ook een filmpje gesien op youtube dat dat liet zien 😛 🙄

  8.   
    GameAC's avatar

    een van de leukste titels van het jaar moeten ze niet rushen, gewoon perfectioneren