Demo Burnout Paradise verder uitgebreid

Al enige tijd kunnen gamers met een Xbox 360 of PlayStation 3 genieten van een demo van Burnout Paradise. In de demo kan je de wijken Motor City, Big Surf Beach en Ocean View verkennen. Dit kan je doen in drie verschillende race-events, waaronder de gloednieuwe Stunt Run mode, en als je online bent kun je je vrienden uitnodigen om samen een challenge aan te gaan.

Ontwikkelaar Criterion heeft vanaf vandaag een update beschikbaar gesteld voor de demo, waarmee het maximaal aantal spelers in de multiplayer naar acht verdubbeld wordt. Daarnaast zijn er ook nog dertien nieuwe Freeburn challenges om te racen. Enige haast is wel geboden, want deze uitbreiding van de demo zal maar tot 14 januari duren.


In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Burnout Paradise zal op 24 januari verschijnen voor de Xbox 360 en PS3.

  1.   
    claafie's avatar

    nice, hoemeer zielen hoe meer vreugd ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›

  2.   
    ps3 gek's avatar

    Ik heb liever dat je crashes moet veroorzaken dan dat je races moet rijden ๐Ÿ˜ณ

  3.   
    VanishNL's avatar

    dat word nog erger dus damm ๐Ÿ˜† en nog leuker ๐Ÿ˜ณ

  4.   
    Pimkingetje's avatar

    PC, WII en psp! Waar zijn jullie! ๐Ÿ˜ฅ

  5.   
    Pimkingetje's avatar

    Oh en ik ben het heeeeeelemaal met ps3gek eens! KETTINGBOTSNG!

  6.   
    Mick.W's avatar

    maximaal aantal spelers in de multiplayer naar acht verdubbeld wordt.

    *zucht* Ik (en ik denk nog veel andere Gamersnet bezoekers) heb hier niks aan, omdat EA geen kinder accounts online laat spelen. Dat vind ik heel jammer (daarom ga ik dan ook niet Battlefield: Bad Compony kopen, omdat ik toch niet online kan!)

  7.   
    Mandamo's avatar

    Lol echt? Geen last van gelukkig. Ik kan spelen wat ik wil. Sinds ik 17 ben kan ik ook opeens MSN gebruiken op Xbox. ๐Ÿ˜›

  8.   
    Neolite's avatar

    Mick.W schreef, "

    maximaal aantal spelers in de multiplayer naar acht verdubbeld wordt."

    *zucht* Ik (en ik denk nog veel andere Gamersnet bezoekers) heb hier niks aan, omdat EA geen kinder accounts online laat spelen. Dat vind ik heel jammer (daarom ga ik dan ook niet Battlefield: Bad Compony kopen, omdat ik toch niet online kan!)

    gewoon een kwestie van de juiste leeftijd invullen ๐Ÿ˜†

  9.   
    PS4owner's avatar

    ik vind het jammer dat er geen nieuwe auto of gebied bij komt ofzo maar nog maar een paar weken en dan ben ik jarig dus dan heb ik heb 3 dage voor de release ben ik jarig dus dat komt mooi uit

  10.   
    N.Frufo's avatar

    Het ligt waar u van houd ik houd er niet van ik bezit Burnout 2 voor

  11.   
    rooween's avatar

    heejj ik wil die wel downloade eh
    maar da ga heel moeilijk als ik niet weet hoe ??..
    ze zegge op downloade klikke ofz ja maar waar ??
    ik zie da dus echt nie staan ?
    ๐Ÿ˜•