Northrend toont zich op screenshots World of Warcraft: Wrath of the Lich King

World of Warcraft heeft in de afgelopen jaren een flinke reputatie opgebouwd. De game is zo intens dat relaties moeten wijken, sociale contacten verloren zijn gegaan en er zelfs doden zijn gevallen door de game. World of Warcraft: Wrath of the Lich King gaat alweer de tweede uitbreiding worden en zal het continent Northrend toe gaan voegen.

Met hele kleine beetjes krijgen we af en toe wat te zien van Wrath of the Lich King, zo ook vandaag. Bij deze worden we weer eens voorzien van twee verse screenshots…

World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De gemene Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas wil heel Azeroth uitmoorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en hem uiteindelijk te verslaan.

Wrath of the Lich King schotelt je weer veel vernieuwingen voor. Zo is er een nieuw profession Inscription, om je spells en abilities te versterken, en komen er weer nieuwe Player versus Player gevechten. Zo zal het mogelijk zijn om op grote strijdvelden met grof geschut zoals katapulten de gebouwen van je tegenstander te slopen. Ook komt er een nieuwe Hero klasse bij van Death Knights. Deze klasse is alleen vrij te spelen door een aantal speciale opdrachten te vervullen. En voor alle fanatieke grinders is er ook goed nieuws, want de level cap is met 10 punten uitgebreid tot 80.

[SCREENSHOTS]

World of Warcraft: Wrath of the Lich King zal in de loop van dit jaar uitkomen voor de PC.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er wel mooi uit maar niet voor mij. ik heb het gespeeld maar ik vond het steeds minder leuk vinden. ik heb gespeeld had 3 maanden gratis en ik speelde steeds minder spel ligt ook ondertussen in de prullebak volgens mij is die al geleegt in de vuilniswagen. 8)

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ik ben van plan vandaag wow te kopen:P en deze uitbreiding wil ik dan ook als die uit is!

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Crimineeltj schreef, "ziet er wel mooi uit maar niet voor mij. ik heb het gespeeld maar ik vond het steeds minder leuk vinden. ik heb gespeeld had 3 maanden gratis en ik speelde steeds minder spel ligt ook ondertussen in de prullebak volgens mij is die al geleegt in de vuilniswagen. 8) "

    Heb je ook met Burning crusade gespeeld? Of alleen world of warcraft? Want Burning crusade maakt wow stuk leuker met nieuwe gebied outland en de gebied van de bloodelfs en van de dranai.

  4.   
    bubelss's avatar

    ik snap best dat mensen elkaar de hersens willen in slaan door deze game dat zou ik ook doen je word er op den duur togh gek van 😕

  5.   
    Pimkingetje's avatar

    Ik ken die plaats van Warcraft 3 reign of chaos! Leuk om te zien 😀

  6.   
    martyntjee's avatar

    ”kaassouffl3″ schreef, "Ik ben van plan vandaag wow te kopen:P en deze uitbreiding wil ik dan ook als die uit is!"

    ff tip koop koop eerst gewoon en later pas linchking want anders je kan pas naar northrend in lvl 70+

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”Crimineeltj” schreef, "ziet er wel mooi uit maar niet voor mij. ik heb het gespeeld maar ik vond het steeds minder leuk vinden. ik heb gespeeld had 3 maanden gratis en ik speelde steeds minder spel ligt ook ondertussen in de prullebak volgens mij is die al geleegt in de vuilniswagen. 8) "

    Heb je ook met Burning crusade gespeeld? Of alleen world of warcraft? Want Burning crusade maakt wow stuk leuker met nieuwe gebied outland en de gebied van de bloodelfs en van de dranai."

    alleen wow maar boeide mij niet echt die quest doen enzo in die grote wereld

  8.   
    martyntjee's avatar

    ik vind juist wel leuk je hebt veel vrijheid 🙂
    en northrens maakt er nog meeer gebied van dusja 😀

  9.   
    Verbeemen's avatar

    WOW lijkt me leuk alleen stom dat je er voor moet betalen

  10.   
    Ralphieboy14's avatar

    ziet er mooi uit en ook weer verschillen in de gebieden zoals we dat van Blizz gewend zijn! 😛