Prachtige zang en wrede actie in nieuwe trailer Devil May Cry 4

Na de rustige en vredelievende kerstdagen is het weer eens tijd geworden voor een goed potje actie. Je dagelijkse portie geweld krijg je vandaag in een zeer aantrekkelijke vorm, namelijk met een nieuwe trailer van Devil May Cry 4.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal medio februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  Neolite's avatar

  Leuke combinatie 🙂

 2.   
  ikketjuh's avatar

  Ik vin die combinatie met hardrock toch wat mooier 🙂

 3.   
  martijn901's avatar

  ziet er goed uit

  alleen dat katten gejank als muziek

  weet niet of dat nog slechter kon

  dus spelen

  zonder geluid

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Waarom zetten ze zoon trailer nouw weer online 😕 Wil ik hem gelijk niet meer spelen vanwege dat katte gejank 😆

 5.   
  Pimkingetje's avatar

  Ziet er lkkr uit joh! 8)

 6.   
  Gold_Thunder's avatar

  Perfecte combinatie.