Nieuwe vliegtuigen voor Ace Combat 6: Fires of Liberation

Namco Bandai heeft voor Ace Combat 6: Fires of Liberation zes nieuwe vliegkisten online gezet op Xbox Live Marketplace. Eentje is er gratis, eentje kost 400 Microsoft-punten en de overige vier kosten 200 punten.

De Mirage2000-5 Scarface Emblem is gratis te downloaden. De F-22A Raptor Mobius, de F-15E Strike Eagle Cipher, de F-15E Strike Eagle Pixy en de A-10A ThunderBoltII Xmas zijn 200 en de Night Hawk – The Idolmaster Yuhikois is de duurste van het grut.


Namco Bandai is druk bezig met de ontwikkeling van Ace Combat 6: Fires of Liberation. De ontwikkelaar belooft zeer natuurgetrouwe vliegtuigen en omgevingen en dat is voor de voormalig producent van Ace Combat 5 en director van Ace Combat 4 wel weggelegd.

Het spel zal een co-op modus en teamplay ondersteunen, wat veel online actie en spektakel zal bieden. Ook kun je jezelf in rang laten stijgen door het spel veel te spelen. Opvallend is natuurlijk het platform waarop AC6 verschijnt: de Xbox 360. Sinds jaar en dag staat Ace Combat te boek als een Playstation game, maar het ziet er naar uit dat Sony niet veel interesse meer heeft in ‘exclusives’.

Ace Combat 6: Fires of Liberation verscheen op 23 november voor de Xbox 360.

 1.   
  BartG's avatar

  Lijkt me n hele wrede game, jammer dat hij niet voor de Pc is..
  Komt hij nog voor de Pc , weet iemand dat?

 2.   
  Gerjann's avatar

  BartG schreef, "Lijkt me n hele wrede game, jammer dat hij niet voor de Pc is..
  Komt hij nog voor de Pc , weet iemand dat?"

  wil ik ook graaag wetuh.? 🙂