Namco onthult plannen downloadbare content Ace Combat 6: Fires of Liberation

Ace Combat komt voor het eerst naar de Xbox 360 en het is de eerste keer meteen raak; Ace Combat 6: Fires of Liberation is exclusief. De game verschijnt eind deze week in de Europese winkels, maar onze Amerikaanse mede-gamers kunnen al een paar weken de lucht in met deze game. Zodoende heeft Namco Bandai alvast de eerste plannen voor downloadbare content bekend gemaakt.

Het eerste pack zal uit vijf nieuwe vliegtuigen bestaan, elk met een eigen uiterlijk en unieke kenmerken. De nieuwe snelheidsduivels zijn als volgt:

    * Su-33 Flanker – The Idolmaster Miki
    * F16C – Historic Windhover
    * Mirage 2000-5 – Experimental
    * A-10A – Thunder Shark
    * F/A-18F – Scarface Emblem

In Amerika verschijnt dit pack aanstaande woensdag al. Wanneer wij de nieuwe vliegtuigen kunnen downloaden, is nog onbekend.

Ace Combat 6: Fires of Liberation zal een co-op modus en teamplay ondersteunen, wat veel online actie en spektakel zal bieden. Ook kun je jezelf in rang laten stijgen door het spel veel te spelen. Opvallend is natuurlijk het platform waarop AC6 verschijnt: de Xbox 360. Sinds jaar en dag staat Ace Combat te boek als een Playstation game, maar deze keer gaat de game aan de slag op de console van Microsoft.

Ace Combat 6: Fires of Liberation verschijnt op 23 november voor de Xbox 360.

  1.   
    Tommy6769's avatar

    moet ie toch egt eerst hier gereleased worden voordat ik er wat mee kan 😆

  2.   
    Ika Q's avatar

    A10 vliegtuigen zijn cool. 8)